Bağımlılıkla mücadele eden Stranger Things yıldızı 7 buçuk yıldır ayık olduğunu söyledi

"Ayık olduğum için çok minnettarım"

33 yaşındaki Jamie Campbell Bower, Stranger Things'den önce Alacakaranlık ve Harry Potter serilerinde de rol almıştı (Netflix)

Stranger Things yıldızı Jamie Campbell Bower bağımlılıktan kurtulması ve akıl sağlığı hakkında samimi açıklamalar yaptı.

Popüler Netflix dizisinde Vecna'yı canlandıran Bower, 7 buçuk yıldır ayık olduğunu Twitter takipçileriyle paylaştı.

Ünlü oyuncu şu ifadeleri kullandı:

12 buçuk yıl önce bağımlıydım. Kendimi ve çevremdeki en sevdiklerimi incitiyordum. O kadar kötüye gitti ki en sonunda akıl sağlığı hastanesine yattım. Şimdi 7 buçuk yıldır temiz ve ayığım. 

Bower diğer tweet'te şöyle devam etti: 

Hayatta pek çok hata yaptım. Ama her gün yeniden başlamak için bir şans. Hataları telafi etmek ve büyümek için. Kalkıp "Tanrım yine mi" diye düşününler, söz veriyorum bir yolu var. Şu an olduğum yere çok minnettarım. Ayık olduğum için çok minnettarım. Var olduğum için çok minnettarım. Hepimiz devam eden işleriz.


12 buçuk yıl önce Alacakaranlık: Yeni Ay'da oynayan oyuncu, böylece ünlü olmaya başladığı dönem bir yandan da bağımlılıkla mücadele ettiğini açıklamış oldu.

Takipçileri Bower'a sosyal medyadan destek verdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bir kullanıcı "Hikayeni paylaştığın ve başkalarının örnek alacağı biri olduğun için çok teşekkürler" yazdı.

Oyuncunun başka bir hayranı "Hala bizimle olduğun için çok mutluyum ve örnek gösterilecek davranışın için seninle çok gurur duyuyorum. Mücadele edersek hayatın iyiye gideceğini bize hatırlatan bir ilham verdin" diye tweet attı.

2019'da verdiği bir röportajda alkol ve uyuşturucu bağımlılığı hakkında konuşan Bower, "En zoru tam olarak ne hissettiğini ifade etmek" demişti.

 

Independent Türkçe, Page Six

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU