Üçüncü sezonu yayına giren diziden hızlı başlangıç

4 günde 7 milyon izlenme

Muhteşem Yedili (The Magnificent Seven) ve Doğu Ekspresinde Cinayet'te (Murder on the Orient Express) de rol alan 43 yaşındaki Meksikalı aktör Manuel Garcia-Rulfo, Güneşin Karanlığında'da avukat Mickey Haller'ı canlandırıyor (Netflix)

Güneşin Karanlığında (The Lincoln Lawyer) üçüncü sezonuyla Netflix'in en çok izlenenler listesine geri döndü. 

Yayına girdiği ilk 4 günde 7 milyon izlenme sayısına ulaşan hukuk draması, en çok izlenen İngilizce diziler listesinde ikinci sıraya yerleşti.  

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Güneşin Karanlığında, Los Angeleslı başarılı savunma avukatı Mickey Haller'ın ceza hukuku sistemiyle boğuşurken, kazanmak için ne gerekiyorsa yapmasını anlatıyor.

Michael Connelly'nin romanlarından uyarlanan, Emmy ödüllü David E. Kelley imzalı dizide Manuel Garcia-Rulfo başrolde. Ona Çığlık (Scream) serisinin yıldızı Neve Campbell ve How I Met Your Mother'la tanınan Becki Newton eşlik ediyor.

Dizinin, Connelly'nin 2013 tarihli The Gods of Guilt (Suçluluk Tanrıları) adlı romanından uyarlanan 3. sezonu, 17 Ekim'de yayına girdi. 

Outer Banks bu hafta da zirvede

4. sezonu geçen hafta yayına giren Outer Banks, bu hafta da liderliği kimseye kaptırmadı. Ancak gençlik dramasının 15,5 milyon olan izlenme sayısı, 8,8 milyona düştü.

Outer Banks, Kuzey Karolina'daki bir adada, kayıp bir hazinenin peşine düşen John B ve dostlarının serüvenleri merkeze alıyor.

Romantik film izleyicilerin kalbini çaldı

Öte yandan Laura Dern ve Liam Hemsworth, yeni filmleri Yalnız Gezegen'le (Lonely Planet) izleyicilerin kalbini çalmışa benziyor.

Susannah Grant imzalı yeni romantik film, 14-20 Ekim haftasında yayın devinde 13,7 milyon kez izlendi. Bu rakam, Yalnız Gezegen'i haftanın en çok izlenen filmi yapmaya yetti.

Netflix, 18 yaşından küçük izleyiciler için uygun olmadığını belirttiği filmin konusunu şöyle özetliyor:

Sevgilisinden yeni ayrılmış bir roman yazarı, Fas'ta huzur dolu bir yazar kampında hayattaki seçimlerini gözden geçiren genç bir adamla beklenmedik bir bağ kurar.


Independent Türkçe, Variety, Deadline

DAHA FAZLA HABER OKU