"John Wick 3,5" denen yan filmden tatsız haber

"Başkasının pisliğini temizlemek zorunda kaldı"

John Wick 3: Parabellum'da (John Wick: Chapter 3 - Parabellum) Amerikalı aktris Unity Phelan tarafından canlandırılan intikamcı balerin Rooney rolünde bu kez Ana de Armas yer alıyor (Lionsgate)

John Wick'in merakla beklenen yan filmi Ballerina'nın beyazperdeye aktarılmasında bazı zorluklar yaşanıyor.

Filmin aslında bu yıl gösterime girmesi planlanıyordu ancak Lionsgate, John Wick serisi hayranları için aksiyon sahnelerini artırmak istedi. 

"Filmin çoğunu yeniden çekmek zorunda kaldı"

Ballerina'ya aksiyon ve heyecan dozu yüksek sekansların eklenmesine karar verilince filmin vizyon tarihi Haziran 2025'e ertelendi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ancak eğlence sektöründen son gelişmeleri aktaran haber sitesi The Wrap'in yeni haberine göre, John Wick'in yönetmeni Chad Stahelski aksiyon sahnelerinde yapılacak değişiklikleri denetlemekten daha fazlasını yapmak üzere filme dahil edildi. 

İddiaya göre Stahelski, "filmin çoğunu yeniden çekmek zorunda kaldı". Ayrıca Ballerina'nın önemli bir bölümü Prag'da yeniden çekilirken, filmin yönetmeni Len Wiseman'ın bu süreçte sette yer almadığı da iddialar arasında.

Çekimlerin Stahelski'nin yeniden başlatılan İskoçyalı (Highlander) projesinde de gecikmeye yol açtığı bildiriliyor. 

Fantastik film, 1980'lerin popüler serisini yeniden canlandıracak ve başrolünde Henry Cavill yer alacak. 

Gecikmeler, Superman rolünden alınan ve The Witcher'dan ayrılan Cavill'ın, Amazon MGM Studios'un çekeceği canlı aksiyon Voltran (Voltron) filminin oyuncu kadrosuna katılmasının yolunu açtı. İskoçyalı'nın senaryosu üzerindeki çalışmalar ise devam ediyor. 

"Ona 5 ay kaybettirdi"

Kimliği gizli tutulan ve The Wrap'e konuşan bir kaynak, "Chad başkasının pisliğini temizlemek zorunda kaldı. Unutmayın, bu film temelde John Wick 3,5" açıklamasında bulunarak ekledi:

Bu hikaye John Wick 4'ten önce geçiyor ve o filmden sonra Wick'le bağlantılı hiçbir şeyde başarısız olamazlar. Chad, İskoçyalı'yı çekecek ama Ballerina'yı düzeltmek ona kesinlikle 5 ay kaybettirdi.


Independent Türkçe, The Wrap, GamesRadar

DAHA FAZLA HABER OKU