Yıldız isimden "yeni John Wick filmi" açıklaması

Serinin üçüncü halkasında rol almıştı

John Wick serisinin yönetmeni Chad Stahelski, Halle Berry'nin köpeklerle birlikte yer aldığı sahneler için çok çalıştığını söylemişti (Lionsgate)

Halle Berry'nin vizyona geçen hafta giren filmi Asla Bırakma (Never Let Go), gişede izleyicileri etkilemeyi başaramadı. Ancak yıldız oyuncu, sadece birkaç yıl önce dünya çapında 325 milyon dolardan fazla hasılat elde eden bir aksiyonda rol almıştı. 

Suikastçı Sofia rolündeydi

Berry, Keanu Reeves'in meşhur aksiyon serisinin üçüncü filmi John Wick 3: Parabellum'da (John Wick: Chapter 3 - Parabellum) ana karakterlerden birini canlandırmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

58 yaşındaki aktris, filmde Casablanca Continental Hotel'i işleten suikastçı Sofia Al-Azwar'ı oynamıştı.

Hem sinema yazarlarını hem de izleyicileri memnun etmeyi başaran film, eleştiri derleme sitesi Rotten Tomatoes'da 100 üzerinden 89 gibi yüksek bir puan almayı da başarmıştı.

Üçüncü filmin sonunda Berry'nin karakteri hayatta kalmış, ayrıca John Wick'le bir geçmişi olması nedeniyle birçok hayran, "Sofia spinoff"u istediklerini ifade etmişti. Oscarlı aktris de bu talebin farkında. 

Kıyamet sonrası bir dünyada, iki çocuğuyla hayata tutunmaya çalışan bir kadının gerilim dolu hikayesini anlatan yeni korku filmi Asla Bırakma'nın tanıtımı için Hollywood Reporter'a konuşan Berry, gelecekte bir John Wick spinoff'unda rol alma ihtimaline değindi.

"Bu evreni seviyorum"

"Evet, keşke öyle bir hikaye olsaydı ama John Wick 4'te (John Wick: Chapter 4) izledikleri yol bu değildi" diyerek söze başlayan Berry, ekledi: 

Bunun harika bir hikaye olacağını düşünmüştüm. Bu konu üzerine konuştuk, o kesin. John Wick 3'te bunun tohumlarını attık ve Lionsgate'le bir spinoff'un gerçekleşme ihtimali hakkında konuştuk. Bunu bir an önce yapmamız gerekiyor, gerçekleşmesi imkan dahilinde. Bu evreni seviyorum. John Wick'i ve o karakteri seviyorum, yani asla bilemezsiniz. Göreceğiz.

Berry'nin Sofia'yı canlandırmasının üzerinden 5 yıldan fazla zaman geçti ancak ünlü oyuncu, rolü yeniden üstlenmek için son derece hevesli görünüyor.

John Wick filmlerinin tamamının ardındaki yönetmen Chad Stahelski, daha önce verdiği bir röportajda Berry'nin oynadığı karakteri serinin gelecek bölümlerinde geri getirmeyi planladıklarını doğrulamıştı.

Berry de 2022'de, Sofia'yı merkeze alan bir film için görüşmeler yapıldığını onaylamış ancak projenin gerçekleşmesi halinde izleyicileri neler beklediği konusunda ayrıntı vermemişti.


Independent Türkçe, Hollywood Reporter, Collider, Cinemablend, ScreenRant

DAHA FAZLA HABER OKU