İzleyiciler Netflix filminin yıldızı için "yeni James Bond" diyor

"Hollywood yeni aksiyon yıldızına kavuştu"

Sinema yazarlarının kalbini çalan Rebel Ridge, eleştiri derleme sitesi Rotten Tomatoes'da 100 üzerinden 95 gibi kusursuza yakın bir puan almayı başardı (Netflix)

Sinemaseverler, Netflix filmindeki aksiyon kahramanı rolü sayesinde yükselen yıldızı övmeye doyamıyor ve hatta James Bond'u canlandırmak için mükemmel bir aday olabileceğini öne sürüyor.

Yeni filmi Queer'le Oscar'a aday gösterilebileceği konuşulan Daniel Craig'in 2021 yapımı Ölmek İçin Zaman Yok'ta (No Time to Die) rolü son kez canlandırmasının ardından yeni 007 halen bulunamadı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İkonik casus rolü için Theo James, Henry Cavill ve Aaron Taylor-Johnson gibi pek çok isim gündeme geldi ancak Bond'u kimin oynayacağı hâlâ açıklanmadı.

Netflix izleyicileri, meşhur casus rolü için mükemmel bir aday bulduklarını öne sürüyor.

30 yaşındaki aktör Aaron Pierre, Netflix'in yeni hit filmi Rebel Ridge'de başrolü üstlendikten sonra yükselişe geçti.

Pierre filmde, kuzeninin kefaletini ödeyeceği paraya yerel polisin haksız şekilde el koyması üzerine küçük kasabadaki yolsuzluk ağıyla mücadele etmeye başlayan eski ABD Deniz Piyadesi Terry Richmond'ı canlandırıyor.

Britanyalı aktör, daha önce Rakip (Foe) ve Brother gibi filmlerde rol almış ve MLK/X adlı dizide Malcolm X'i canlandırmıştı.

"Onu her şeyde oynatın"

Rebel Ridge'in 71 ülkede zirveye yerleşerek Netflix'teki en çok izlenen film olmasının ardından hayranlar, Pierre'in performansını övmek için sosyal medyaya akın etti.

Bir izleyici "İnanılmaz film!!! Bayıldım" diye yazdıktan sonra ekledi:

Aaron Pierre'i bir sonraki Bond olarak görmek için sabırsızlanıyorum.

Başka biriyse "Hollywood yeni aksiyon yıldızına kavuştu" ifadelerini kullandı.

Hollywood'a çağrıda bulunan bir diğer izleyiciyse şöyle yazdı:

Aaron Pierre bir yıldız! Onu her şeyde oynatın!

Bir diğeri "Onun Hollywood'u ele geçirmesine çok hazırım" derken diğerleri aktörün performansına övgüler yağdırdı.

Rebel Ridge, ilk uzun metrajlı yönetmenlik denemesini 2007'de Cinayet Partisi'yle (Murder Party) yapan Jeremy Saulnier'ın yeni filmi.

Neredeyse yönettiği her film ya da dizi, eleştirmenlerden olumlu yorumlar alan sinemacı, Dehşet Odası (Green Room) ve İntikam (Blue Ruin) gibi yapımlara da imza atmıştı.

Başrollerinde Aaron Pierre, Don Johnson ve Anna Sophia Robb'un yer aldığı film, 6 Eylül'de yayın devinde gösterime girdi.


Independent Türkçe, Metro, Tyla

DAHA FAZLA HABER OKU