İzleyiciler yeni Netflix filmine demediğini bırakmadı

"Boyanın kurumasını izlemeyi tercih ederim"

Tetikte'nin yönetmen koltuğunda Katil Marlina'yla (Marlina Si Pembunuh Dalam Empat Babak) tanınan 43 yaşındaki Endonezyalı Mouly Surya oturuyor (Netflix)

Jessica Alba'nın başrolünü oynadığı yeni Netflix filmi izleyicilerden geçer not alamadı.

İntikam filmi Tetikte'de (Trigger Warning) Jessica Alba, özel kuvvetler komandosu Parker'ı canlandırıyor. Babasının yasını tutan Parker, büyüdüğü küçük kasabaya döner dönmez aksiyon başlıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Mark Webber ve Anthony Michael Hall'un da rol aldığı filmde Alba, babasının ölümüne neden olan komployu ortaya çıkarmaya çalışıyor.

18 yaşından küçükler için uygun olmadığı belirtilen aksiyon, Netflix'te gösterime girer girmez büyük ilgi görmesine rağmen izleyicilerin beğenisini kazanmayı başaramadı.

Cuma günü izleyiciyle buluşan film an itibarıyla Netflix listelerinin zirvesinde yer alsa da izleyicilerden gelen geri bildirimler filmin "korkunç" olduğunu öne sürüyor. Hatta bazı sinemaseverler "filmi bitiremediklerini" bile iddia ediyor.

"Boyanın kurumasını izlemeyi tercih ederim"

Hayal kırıklığına uğrayan bir izleyici sosyal medyada şunları yazdı: 

Alba'nın geri dönüşü için bu filmi seçmesi beni gerçekten şoke etti. Acınası diyaloglar, kötü oyunculuk, kötü aksiyon sahneleri, sıkıcı tempo...

Bir başkasıysa Tetikte'yle ilgili şöyle dedi:

Filmi gerçekten bitiremedik çünkü çok kötüydü. 45 dakika içinde boyanın kurumasını izlemeyi tercih edeceğimize karar verdik ve başka bir şeye geçtik.

"Bu sadece utanç verici"

Filmden şikayetçi olan başka bir izleyici de şöyle yazdı:

Tetikte'yi izliyorum. Kahretsin... Kötü, çok kötü... Kadınların başrol oynadığı aksiyon filmlerini severim, Jessica Alba güzeldir ama bu sadece utanç verici.

Bir diğer izleyiciyse başroldeki Alba'ya değinerek şu ifadeleri kullandı: 

Jessica Alba'nın muhteşem aksiyon yetenekleri Tetikte'de heba oldu. Onu daha fazla izlemek istiyoruz ama lütfen daha iyi filmlerde...

Puanları da içler acısı

Eleştiri derleme sitesi Rotten Tomatoes'da 30 eleştirmenin yorumlarına göre 100 üzerinden sadece 20 puan alabilen filmin izleyici skoru bundan bile daha içler acısı: 100 üzerinden yalnızca 16.

Tetikte, Alba'nın 5 yıldır çıkardığı tek yeni film. 43 yaşındaki oyuncu, son olarak 2019 yapımı aksiyon suç gizemi İsimsiz Katiller Kulübü'nde (Killers Anonymous) rol almıştı.


Independent Türkçe, The Sun, Forbes

DAHA FAZLA HABER OKU