Megan evreni erotik gerilimle genişliyor

Çok beğenilen korku filmine spinoff geliyor

Megan, 12 milyon dolarlık bütçesine karşılık toplamda 181 milyon dolar kazanmayı başarmıştı (Universal Pictures)

James Wan'ın kurduğu yapım şirketi Atomic Monster ve korku filmleriyle tanınan Blumhouse, Megan (M3GAN) evrenini genişletmeye hazırlanıyor. 

Projenin yapımcılığını üstlenen Wan ve Blum'a göre iki şirket, Megan dünyasını büyütecek bir gerilim filmi olan SOULM8TE üzerinde aktif olarak çalışıyor.

Aşk robotundan ölümcül ruh eşine

Filmin resmi sinopsisine göre SOULM8TE, "yakın zamanda ölen eşinin kaybıyla başa çıkmak için yapay zekalı bir android edinen" bir adamı konu alıyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ancak acılı adam kendine gerçek duyguları olan partner yaratmaya çabalarken, zararsız aşk robotunu yanlışlıkla ölümcül ruh eşine dönüştürüyor.

Film, 2 Ocak 2026'da gösterime girecek. 2021 yapımı gerilim Sen Annem Değilsin'i (You Are Not My Mother) çeken Kate Dolan, SOULM8TE'in yönetmen koltuğunda oturacak. 

Filmin hikayesi James Wan, Ingrid Bisu ve Rafael Jordan'a ait. Dolan da Jordan'ın kaleme aldığı taslak senaryoyu yeniden yazdı.

Erotik gerilim türünde olduğu ifade edilen proje, 1990'lardaki aile içi gerilim filmlerini modern ve teknolojik bir dokunuşla yeniden canlandırmayı amaçlıyor.

"Yalnızlık üzerine bir keşif"

Yönetmen Dolan yaptığı açıklamada, "Bu filmi temelde ilişkiler ve yalnızlık üzerine bir keşif olarak görüyorum" diyerek ekledi:

Teknolojik ilerlemelere rağmen kaçamayacağımız kalıcı insani gerçekler var ve ben bu derinliklere inmek için sabırsızlanıyorum.

Megan, oyuncak şirketinde çalışan bir robotik mühendisinin, yakın zamanda ailesini kaybetmiş 8 yaşındaki yeğeni Cady'ye bir robot tasarlamasını konu alıyordu.

Korku, gerilim ve bilimkurgu türlerini harmanlayan filmin başrol oyuncuları Allison Williams ve Violet McGraw, Megan 2 (M3GAN 2.0) için geri dönüyor.

Megan 2, 27 Haziran 2025'te gösterime girecek.


Independent Türkçe, Hollywood Reporter, Variety

DAHA FAZLA HABER OKU