John Wick'in yönetmeni hangi karakterlerin yeni diziyle dönebileceğini açıkladı

Yönetmene göre John Wick evreni yeni diziyle genişlemeye devam edecek

Halle Berry'nin de rol aldığı 2019 yapımı John Wick 3: Parabellum, 327 milyon dolardan fazla hasılat yapmıştı (Lionsgate)

John Wick serisinin yönetmeni Chad Stahelski, ilk spinoff The Continental'ın ardından, evrenin yeni dizileriyle ilgili bilgi verdi.

Yönetmen, ilk kez Mayıs 2023'te yeni bir dizinin hazırlık aşamasında olduğunu açıklamış ve Keanu Reeves'in ikonik suikastçısının hikayede yer almayacağını söylemişti.

Yönetmen Stahelski ipucu verdi

Stahelski'nin John Wick evreninin yeni dizisiyle ilgili detay vermekten kaçınmasıyla, spinoff'un hangi karakterlere odaklanacağı konusunda teoriler dönmeye başlamıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

John Wick 4 (John Wick: Chapter 4) için başlatılan Oscar kampanyası kapsamında ScreenRant'e konuşan Chad Stahelski, seriye dair yeni bilgiler verdi.

Spinoff'ları nasıl hazırladığı sorulduğunda yönetmen, bazılarının Wick'in hikayelerine daha uygun olduğunu söyledi.

Yönemten, Rina Sawayama'nın Shimazu'su, Donnie Yen'in Caine'i, Shamier Anderson'ın Bay Hiçkimse'si, Halle Berry'nin Sofia'sı ve John Leguizamo'nun Aurelio'sunu, hikayelerini geliştirmeyi umduğu birçok karakter arasında gösterdi. 

"Keşfedilecek bir dünya var"

"Bazı karakterler harika" diyerek söze başlayan Stahelski, şu ifadeleri kullandı:

Evsizlerin dünyasını seviyorum, The Bowery King'in dünyasını seviyorum. Bunları bir araya getirmenin yolları varsa, onların ne olduğunu henüz bilmiyorum.

Henüz keşfetmediği dünyaları sevdiğini aktaran yönetmen, şöyle dedi:

Mesela Çin'i seviyorum. Hong Kong'u seviyorum. Kung Fu'nun tüm tarihini, tüm bunları seviyorum. Orada keşfedilecek bir dünya var. Şu anda John Wick dizisini geliştiriyoruz, bence bu dünyalar orada keşfedilecek.

Üçüncü filmde Halle Berry'nin canlandırdığı karakterin geçmişini görmeyi çok istediğini söyleyen 55 yaşındaki yönetmen ekledi:

Polis Jimmy'yi seviyorum, seviyorum, seviyorum! Charlie'yi seviyorum, David Patrick Kelly'nin karakteri, temizlikçi.

İlk filmde John Leguizamo'nun Aurelio karakterine bayıldığını itiraf eden Chad Stahelski, "Bence yeterince kurcalanmamış harika küçük dünyalar var" dedi.

The Continental'dan sonra Ballerina da yolda

John Wick serisinin ilk spinoff'u olan Peacock yapımı dizi The Continental, suikastçıların konakladığı New York Continental otelinin perde arkasına derinlemesine bir bakış sunuyordu. 

70'lerin sonunda geçen The Continental'da, otelin müdürü Cormac'ten intikam almak isteyen genç Winston Scott rolünde Colin Woodell izleyicilerin karşısına çıkıyordu.

Ana de Armas'ın başrolde olduğu ve ailesini öldürenlerden intikam almak isteyen Rooney'ye odaklanan aksiyon filmi Ballerina ise, 7 Haziran 2024'te gösterime girecek.

Chad Stahelski, Basil Iwanyk ve Erica Lee'nin yapımcılığını üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda Len Wiseman oturuyor.


Independent Türkçe, ScreenRant, DigitalSpy

DAHA FAZLA HABER OKU