Jaws'ı ve Kuşlar'ı unutun: Herkesi şaşkına çevirecek bir katil hayvan filmi geliyor

Filmin sloganı "Acele Etme, Yavaş Öl"

Film, Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da çekildi (Youtube)

Çıldırmış Ayı (Cocaine Bear) bu yıl popüler kültür dünyasını kasıp kavurmuş olabilir ancak sinemaseverler yakında çok daha heyecan verici bir katil hayvanla tanışacak.

Katil hayvanların film kahramanı olması yeni değil. Jaws bu alt türü yeniden yaratmış olsa da katil hayvan filmleri 1920'lerden beri var.

Önce Kuşlar, sonra Jaws

Bu alt tür, insanları hedef alan geniş bir canlı yelpazesini kapsıyor. Jaws'tan önce Alfred Hitchcock'un 1963 yapımı Kuşlar'ı (The Birds) en iyi ana akım katil hayvan filmlerinden biri olarak gösteriliyordu.

Aradan yıllar geçtikçe böcekler, köpekler ve balıklar da dahil olmak üzere doğadan gelen her tür dehşete odaklanan filmler yapıldı.

Ayrıca Anaconda, Katil Yılanlar (Snakes on a Plane) ve son olarak 2019 yapımı Ölümcül Sular (Crawl) gibi sürüngen merkezli bir dizi film de çekildi. 

Bu kez katil bir tembel hayvan

Bu bahsedilen yaratıkların çoğu doğası gereği korkutucu olsa da 2023'te gösterime girecek Slotherhouse için durum böyle değil.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Çıldırmış Ayı son derece başarılı oldu ama 2023'ün kaçırılmaması gereken katil hayvan filmi Matthew Goodhue'nun katil bir tembel hayvanı konu alan korku komedi filmi Slotherhouse. 

ABD'de 30 Ağustos'ta vizyona girecek Slotherhouse, kız öğrenci birliğinin yeni başkanı olmayı hedefleyen üniversite son sınıf öğrencisi Emily'yi merkeze alıyor. 

Emily'nin maskot olması için sahiplendiği tembel hayvan, öğrenci birliğindekilere dehşet saçarak onları teker teker avlıyor.

"Acele Etme, Yavaş Öl"

Filmler, öngörülemez doğaları sayesinde herhangi bir hayvanı korkunç bir katile dönüştürebilir. "Acele Etme, Yavaş Öl" sloganıyla bir tembel hayvanı bile katile dönüştüren Slotherhouse, bunun en büyük kanıtı.

Matthew Goodhue'nun yönetmen koltuğunda oturduğu filmin başrollerinde Stefan Kapicic, Lisa Ambalavanar ve Olivia Rouyre yer alıyor. 

Filmin Türkiye için vizyon tarihi şimdilik belirsizliğini koruyor. 


Independent Türkçe, ScreenRant, WeGotThisCovered 

DAHA FAZLA HABER OKU