Barbie'nin dublörü: "Filmle ilgili hiçbir şey bilmiyorum"

Margot Robbie'nin dublörü, prodüksiyonun "yüksek güvenlikli" ve "gizli kapaklı" olduğunu söyledi

Barbie'nin senaryosunu Greta Gerwig ve eşi Noah Baumbach birlikte kaleme aldı (Warner Bros)

Bu yazın büyük merakla beklenen filmlerinin başında Barbie geliyor. Yönetmen koltuğunda Greta Gerwig'in oturduğu filmin başrollerinde Margot Robbie, Ryan Gosling, Will Ferrell ve Kingsley Ben-Adir yer alıyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Erkek arkadaşı Ken'le birlikte kendini keşfetme yolculuğuna çıkan Barbie'nin hikayesini anlatan filmde Margot Robbie'nin dublörlüğünü yapan Emma Eastwood, heyecan verici açıklamalarda bulundu. 

The New York Times'a konuşan Eastwood, filmde birçok sahne çekmesine rağmen Barbie'nin konusuyla ilgili hiçbir şey bilmediğini açıkladı. Robbie'nin dublörü olmasına rağmen kimsenin kendisine filmin konusundan bahsetmediğini açıklayan Eastwood, prodüksiyonun "yüksek güvenlikli" ve "gizli kapaklı" olduğunu söyledi.

Hikayeyi gizli tutmakta çok başarılıydılar. Bana ne yapacağımıza dair hiçbir ayrıntı vermediler. Birkaç kez tüm oyuncuların orada olacağını ve önemli bir gün olacağını söylediler ama sete gelene kadar bana ne yapacağımıza dair hiçbir ayrıntı vermediler.

26 yaşındaki Eastwood, bir saat boyunca yüzüstü yatmak ve merdivenleri parmak uçlarında çıkmak gibi sahnelerde Robbie'nin yerine geçtiğini anlattı.

Komedi türündeki barbie'nin 21 Temmuz'da vizyona girmesi planlanıyor ancak filmin konusunun birçok unsuru gizli tutuluyor.


Independent Türkçe, ScreenRant, New York Times

DAHA FAZLA HABER OKU