Amy Schumer, Barbie'yi canlandırmaktan neden vazgeçtiğini açıkladı

Oyuncu ve komedyen başlangıçta ikonik bebeği oynamak üzere seçilmişti

(Reuters)

Amy Schumer, başlangıçta oyuncak bebeği canlandırmak üzere seçildikten sonra Barbie'nin kadrosundan ayrılma nedenleri hakkında konuştu.

Oyuncu ve komedyen 2016'da ilk duyurulduğunda filmin kadrosuna katılsa da bir sonraki yıl nihayetinde projeden ayrılmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İlk başta Sony'de geliştirilen Barbie, Schumer'ın filmle ilişkisi sona erdikten sonra Warner Bros'a geçmişti.

Greta Gerwig'in yönettiği ve gelecek ay sinemalarda gösterime girecek filmde ikonik çocuk oyuncağını artık Margot Robbie canlandırıyor.

Bravo'da yayımlanan sohbet programı Watch What Happens Live with Andy Cohen'ın 8 Haziran Perşembe günkü bölümünde Schumer, projeden ayrılmasıyla ilgili daha fazla bilgi paylaştı.

Programın sunucusu Andy Cohen'ın ayrılmasının spesifik bir nedenini belirtmesini istemesi üzerine Schumer espriyle, rol için "çok zayıf" olduğunun söylendiğini ifade ettikten sonra şöyle ekledi:

Filmi izlemek için sabırsızlanıyorum. Bence harika görünüyor.

Sanırım takvimlerin çakışmasından kaynaklandığını söylemiştik. Böyle demiştik. Ama aslında sadece yaratıcılıkla ilgili farklılıklar vardı. Fakat artık filmin yeni bir ekibi var ve çok feminist ve havalı görünüyor, bu yüzden filmi izleyeceğim.

Buna cevaben Cohen "Mesele sen işin içindeyken feminist ve havalı görünmemesi miydi?" diye sordu.
 


Schumer da "Evet" diye belirtti.

Life & Beth'in 42 yaşındaki yıldızı geçen yıl, oyuncak bebeğin hikayesinin nasıl anlatılacağına dair fikir ayrılıklarından üstü kapalı bir şekilde bahsetmişti.

Schumer, The Hollywood Reporter'a "Kesinlikle benim yapmak istediğim şekilde, benim ilgilendiğim tek şekilde yapmak istemediler" diye açıklamıştı.

Yakında gösterime girecek film, Robbie'nin canlandırdığı Barbie ve erkek arkadaşı Ken'in (Ryan Gosling) Barbie Diyarı ütopyasını terk ederek gerçek dünyada bir maceraya atılmasını konu alıyor. Yakın zamanda verdiği bir röportajda Robbie, müstehcen bir esprinin senaryonun ilk sayfasından çıkarıldığından bahsetmişti.

Barbie 21 Temmuz Cuma günü sinemalarda gösterime girecek.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU