Bridgerton'ın Kraliçe Charlotte'ı, ağır perukları boyunluk yardımıyla taşımış

Netflix'in sevilen dizisindeki hükümdar, görkemli saç modelleriyle tanınıyor

Golda Rosheuvel'in canlandırdığı Kraliçe Charlotte (Netflix/Liam Daniel)

Golda Rosheuvel, Queen Charlotte'ta (Kraliçe Charlotte) taktığı perukların çok ağır olduğunu ve sakatlanmamak için boyunluk takması gerektiğini itiraf etti.

Oyuncu Bridgerton'da ve geçen hafta Netflix'te yayımlanan, Bridgerton'dan önceki olayların anlatıldığı Queen Charlotte'ta Britanyalı hükümdarın kurgusal bir versiyonunu canlandırıyor. (The Independent'ın diziye 4 yıldız verdiği incelemesini buradan okuyabilirsiniz.)

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kraliçe Charlotte, tek cümlelik sivri esprileri ve Naiplik dönemi Londra'sında yaşayanlar arasında çöpçatanlık yapma merakının yanı sıra görkemli saç modelleriyle de tanınıyor.

Rosheuvel kısa süre önce katıldığı bir panelde, dizide taktığı perukların ağırlığıyla ilgili bir soruyu yanıtlarken, perukların başında ve boynunda kayda değer bir baskı yarattığını doğruladı.

ABD'deki Paley Medya Merkezi'nde düzenlenen panelde, "Evet, ağırlar. Çok, çok, çok, çok ağırlar" dedi.

Rosheuvel, dizinin yönetmeni Tom Verica'ya kastederek "Tom ve ekip çok nazik bir hareketle bana bir boyunluk yaptı" diye ekledi.

Her zaman olmasa da zaman zaman bunu kullanmam gerekti.

Daha önce 53 yaşındaki Rosheuvel, Bridgerton hikayesinin bu bölümündeki başlıkların şimdiye kadarki en ağır başlıklar olduğunu belirtmişti.

Oyuncu, geçmişin anlatıldığı bu dizideki Kraliçe Charlotte'ın görünüşünün son derece ayrıntılı olduğunu ve iki buçuk saatlik bir dönüşüm sürecinden geçmek zorunda kaldığını açıklamıştı.

Bu süreye sete arabayla gitmek de dahil çünkü kostüm ve peruk herkesin yaptığı gibi karavanda değiştirilemeyecek kadar büyük. Dolayısıyla bir noktada sete minibüsle götürülmem gerekiyor. Peruklar çok yüksek olduğu için bazen minibüs zeminine oturmam gerekiyor.

Rosheuvel dizide korse giyebilmek için günde üç saat egzersiz yaptığını da belirtmişti.

Bridgerton'daki bilindik olaylardan onlarca yıl önce geçen Queen Charlotte, hükümdarın gençlik yıllarına ve Kral III. George'la evliliğinin ilk dönemlerine odaklanıyor.

Dizinin yaratıcısı Shonda Rhimes kısa süre önce bazı olay örgülerinin, Meghan Markle'ın Britanya Kraliyet Ailesi'ne katılmasından esinlenilip esinlenilmediğine ilişkin hayran tahminlerine yanıt vermişti.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İpek Uyar

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU