Martin Scorsese ve Leonardo DiCaprio, Killers of the Flower Moon'la kendi rekorlarını kıracak

Bu uzun bir film olacak

(Evan Agostini/AP)

Martin Scorsese'nin yeni filmi Killers of the Flower Moon'un (Dolunay Katilleri) muazzam uzunluktaki süresi ortaya çıktı.

David Grann'in aynı adlı çok satan kitabına dayanan, Scorsese'nin yakında çıkacak filminin başrollerinde Leonardo DiCaprio, Lily Gladstone, Robert De Niro ve Jesse Plemons yer alıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hikaye 1920'lerde, topraklarında petrol bulunmasından sonra ABD'nin Oklahoma eyaletindeki Osage Kızılderili kabilesini sarsan bir dizi cinayetle ilgili bir FBI soruşturmasını anlatıyor.

Variety'ye göre, mayısta Cannes Film Festivali'nde prömiyeri yapılacak film Scorsese'nin yanı sıra DiCaprio'nun da en uzun filmi olma rekorunu kıracak.

Scorsese'nin önceki filmi İrlandalı (The Irishman) üç buçuk saat sürerken, Killers of the Flower Moon'un 4 saate ulaşacağı bildiriliyor.

Bu iddia, 200 milyon dolara mal olan Apple TV Plus projesinin ekimde çıkacağının duyurulmasının ardından geldi.

Film, Scorsese ve DiCaprio'nun rekorunu kırsa da bu uzun gösterim süresi, De Niro'nun en uzun filmi olan Bir Zamanlar Amerika'da'nın (Once Upon a Time in America) süresini geçmiyor. Sergio Leone'nin 1972 yapımı gangster filmi, 4 saat 11 dakika uzunluğunda.

2021'de DiCaprio'nun senarist Eric Roth'la arasındaki "tartışmaların" ardından aslında DiCaprio için tasarlanan rolü oynamak üzere Plemons'ın devreye girdiği ortaya çıkmıştı.

Filmde DiCaprio aslında bir dizi cinayeti araştıran FBI ajanı Tom White rolünde yer alacaktı. Fakat artık Robert De Niro'nun canlandırdığı çiftlik sahibinin yeğeni Ernest Burkhart'ı oynuyor. Başlangıçta Dicaprio'nun oynamak istediği rol de buydu.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU