Elon Musk, Google kurucusundan af dilediği iddiasını yalanladı: "Sadece evlenme teklifinde diz çökerim"

"Çok uzun zamandır seks yapmıyorum"

51 yaşındaki Elon Musk 220 milyar dolarlık tahmini servetiyle dünyanın en zengin kişisi (AP)

Elon Musk, Google'ın kurucularından Sergey Brin'in eşi Nicole Shanahan'la ilişkisi olduğu için çiftin ayrıldığı iddiasını yalanladı. 

Wall Street Journal'ın aldatma haberinin ayrıntılarına yer verdiği dünkü (25 Temmuz) özel haberinde, Musk'ın Brin'in önünde diz çökerek af dilediği ayrıntısı yer almıştı. Gazete "kaynağa güvendiklerini ve haberin arkasında olduklarını" belirtmişti.

Musk, New York Post'la iletişime geçerek tüm iddiaları reddetti ve Brin'le hala çok yakın arkadaş olduklarını vurguladı. Ünlü milyarder şu ifadeleri kullandı:

Sadece evlilik teklifi ederken diz çökerim. Ve Sergey'e evlilik teklifi yapmadım.

Gazeteye dava açıp açmayacağı sorulan Musk, şu yanıtı verdi:

Amerika'da kamuya mal olmuş birinin bir haber kurumuna dava açması anlamsız. Twitter'da karşı çıkmak ya da görmezden gelmek en iyisi, ben de genellikle böyle yapıyorum.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Musk, Cumartesi gecesi Brin'in de aralarında olduğu bir arkadaş grubuyla birlikte olduklarını ve çok keyifli vakit geçirdiklerini söyledi.

Tesla CEO'su, Brin'le birlikte oldukları bir fotoğrafı da o gün çekildiklerini belirterek New York Post'a gönderdi. "İddiaların tamamen saçmalık olduğunu" ve "çok uzun zamandır seks yapmadığını" not düştü.

Musk, Wall Street Journal'ın haberini paylaşan muhabirin tweet'inin altına da aynı fotoğrafı ekleyerek "... ..., sana kimse inanmaz" ifadesiyle cevap verdi.

 

 

Musk, Shanahan'ı üç yılda sadece iki kere gördüğünü ve bu görüşmelerin de kalabalık gruplar içinde olduğunu belirtti, "hiçbir şekilde romantik bir ilişkileri olmadığını" vurguladı.

2018'de evlenen Sergey Brin ve Nicole Shanahan çifti, 2021'de ayrılmıştı.

 

Independent Türkçe, New York Post, Wall Street Journal

Derleyen: Aylin Şener

 

 

DAHA FAZLA HABER OKU