Conor McGregor, Messi ve Ronaldo'dan daha fazla kazanmasıyla övündü

UFC yıldızı, Chicago Cubs maçındaki korkunç ilk atışını savunmaya devam ediyor

Conor McGregor, Chicago Cubs ve Minnesota Twins arasındaki maç sırasında yaptığı atışla sosyal medyada dalga konusu olmuştu (AP)

Chicago Cubs maçındaki ilk atışını savunmaya devam eden eski UFC (karma dövüş sanatları organizasyonu -ed.n) şampiyonu Conor McGregor, Cristiano Ronaldo'dan daha fazla para kazandığını söyleyerek övündü.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İrlandalı McGregor'ın Cubs'ın Minnesota Twins'e karşı oynadığı MLB (Amerika Ulusal Beyzbol Ligi) maçı öncesinde yaptığı ve topu tutucunun çok uzağına fırlattığı atış büyük bir alay konusu olmuştu.

Gözlemciler rapçi 50 Cent'in 2014'teki zayıf atışıyla karşılaştırmalar yapmış ve McGregor'ın Instagram'da iki girişimi yan yana paylaşmasına neden olmuştu. McGregor paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı:

Yalnızca fotoğrafları karşılaştırmak bile bunu çürütüyor.

Benimki, isabetliliği haricinde diğer sporcuların/sanatçıların yıllar içinde attığı en güçlü ve en hızlı ilk atıştı. Karşılaştırmaya gerek yok.

McGregor daha sonra Forbes'un zenginler listesinde Ronaldo, Lionel Messi ve Roger Federer'den daha üst sıralarda yer aldığından bahsederek şunları söyledi:

O Forbes listesinde (onlara) toz attırıyorum. Messi'ye iletin. Geçtim. Cris. Geçtim. Federer. Tur bindirdim. Tüm zamanların En Güçlüsü!

O roket fırlatışı için beni Wrigley'deki Hall of Fame'e koyun. Şu güzel kırmızı tuğlaların yanına. Maun meşe çerçevede. Çimenlerde Wimbledon çizgileri.

Büyük Wrigley Sahası bana İrlanda'daki arazimdeki alanları hatırlatıyor. Kusursuz.

 

 

Her neyse, atışa dönelim. Zehirli. Soğukkanlı. Dengeli.

McGregor'ın temmuzda Dustin Poirier karşısında kırdığı bacağı hala iyileşme aşamasında.

2014'te Amerikalı boksörü nakavt eden McGregor, ocakta Poirier tarafından durdurulmuş ve daha sonra üçleme maçındaki ilk raundun sonunda korkunç bir şekilde yaralanmıştı, böylece yarışmanın kazananı teknik nakavt'la (doktor müdahalesi) Poirier olmuştu.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/sport

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU