Netflix, zirvedeki diziyle ilgili kararı geciktirmedi

Adam Brody ve Kristen Bell'in yer aldığı romantik komedi halihazırda yayın platformunun en çok izlenenler listesinin tepesinde

Nobody Wants This (Netflix)

Netflix, zirvedeki dizisi Nobody Wants This'in ikinci sezon onayını resmen verdi.

Haber, perşembe günü (10 Ekim) yayın platformunun yan sitesi Tudum aracılığıyla, "Nobody Wants This İkinci Sezonuyla Geri Dönecek, Çünkü Bunu Siz İstediniz" başlıklı bir makaleyle duyuruldu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yeni sezon haberi, belirgin farklılıklarına rağmen aşık olan haham ve agnostik seks podcast'i sunucusunu (Adam Brody ve Kristen Bell) konu alan romantik komedinin yayın platformunda gösterime girmesinden iki hafta sonra geldi.  

Dizinin yaratıcısı Erin Foster, Tudum'a "Nobody Wants This, sonsuza dek kariyerimin doruk noktalarından biri olacak" dedi.

İnanılmaz oyuncu kadrosunun, ekibin, yapımcı ve yöneticilerin hepsi bu yapımı bugünkü haline getirdi ve dizi artık dünyayla paylaşıldığı için seyircilerin tepkilerini görebilmek hayallerimin ötesine geçti.

Foster "Bu hikayeye devam edebileceğim için çok şanslıyım" diye ekledi.

Bir de bunu Girls'den beri hayranı olduğum Kenni Konner ve Bruce Eric Kaplan'la birlikte yapmak… En romantik ilişkilerin sağlıklı olanlar olduğu kabul edilsin!

En çok Lena Dunham'ın başrolü canlandırdığı hit HBO komedisi Girls'le bilinen televizyon senaristleri Jenni Konner ve Bruce Eric Kaplan, baş yapımcı ve dizi sorumlusu olarak ikinci sezona katıldı.

Nobody Wants This, Netflix'in haftalık En Çok İzlenen 10 listesine 10,3 milyon izlemeyle ilk kez iki numaradan girmişti.

Daha sonrasında dizi, 15,9 milyon izlemeye ulaşarak 8 Ekim itibarıyla listenin tepesine yerleşmişti.
 

Nobody Wants This

Kristen Bell'in canlandırdığı Joanne ve Adam Brody'nin canlandırdığı Noah, Nobody Wants This'te (Netflix)


Dizinin yeni bölümlerinin onaylandığı duyurulmadan önce IndieWire'a konuşan Foster, olası bir ikinci sezonda nelere yoğunlaşmak istediğine dair ipucu vermişti.

Birinci sezonda hikaye gerçekten yavaş ilerliyor. Bu yüzden ikinci bir sezon olursa bıraktığımız yerden devam etmemizi ve adım adım ilerlemeye devam etmek isterim çünkü fazla hızlı davranmamızı istemiyorum.

Foster, dizinin ucu açık finali hakkında konuşurken Joanne'in din değiştirmeyi ciddi bir şekilde düşünmesini ama bunu ilişkinin bu kadar başındayken yapmamasını istediğini açıklamıştı.

Foster "Bazılarının sanatsal bir seçimle seyirciye istediğini vermemesini tamamen anlıyorum ama bunun o tür bir dizi olduğunu düşünmüyorum" demişti.

İnsanların diziyi siniri bozulmuş ya da öfkelenmiş şekilde bitirmesini istemiyorum. Bence bu, almaya geldiğin şeyi almak istediğin türde bir dizi ve insanlara 'Birbirimizi seçtik ama herkes birbirimizi seçmek için birçok şeyden vazgeçtiğimizi biliyor, peki bunu nasıl başaracağız?' tarzında bir an vermek istedim.

Bu da bana gerçekçi ama tatmin edici, çatışma da barındıran bir son gibi geldi, bu noktadan ilerleyebileceğimiz bir yer var.

The Independent'tan Katie Rosseinsky, "yıkıcılık düzeyinde tanıdık" ve "sesli güldürecek kadar komik" diye nitelediği diziye 4 yıldız vermişti.

Nobody Wants This'in ilk sezonu Netflix'te.


*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İdil Barım

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU