Ünlü oyuncu hit dizilerin arkasındaki yazarı bırakmıyor: "Çok minnettarım"

Birlikte 4. projeye hazırlanıyorlar

Yeni erotik gerilim filmi Babygirl'deki performansıyla Venedik Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu seçilmesinden sonra Nicole Kidman ilk kez yeni bir proje açıkladı (A24)

The Perfect Couple'ın 6 bölümlük Netflix uyarlamasının yayın devindeki hatırı sayılır başarısının ardından Nicole Kidman yeni bir diziye daha imza atıyor. 

Hollywood yıldızı, Big Little Lies'ın yazarı Liane Moriarty'yle yeniden aynı projede buluşarak Here One Moment'ta oynamaya hazırlanıyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kidman ve yapım şirketi Blossom Films, Eylül 2024'te yayımlanan kitabın diziye uyarlanması için hemen harekete geçti. 

Avustralyalı yapımcı Bruna Papandrea ve şirketi Made Up Stories de projede yer alacak.

Liane Moriarty'nin Made Up Stories, Blossom Films ve Nicole Kidman'la işbirliği yazarın Big Little Lies, Nine Perfect Strangers ve The Last Anniversary kitaplarından uyarlanan dizilerde de dikkat çekmişti. 

Kidman'ın adı büyük başarı kazanan Big Little Lies'ın üçüncü sezonunun geliştirilmesinde de geçiyor. 

Ünlü aktrisin üç projede olduğu gibi Here One Moment'ta da oynaması bekleniyor. Diğer oyunculara dair detaylar henüz sızmadı. Kidman yeni diziyle ilgili şöyle konuştu:

Liane'le süren ortaklığımdan dolayı çok mutluyum. Onu en yakın arkadaşlarım ve ortaklarım arasında görmekten dolayı minnettarım.

Yeni kitap, bir uçaktaki yolculardan birinin diğerlerine nasıl öleceklerinin anlattığı bir hikayeye sahip. "Ölümün Leydisi" diye adlandırılan bu yolcunun ele alındığı kitabın resmi tanıtımı şöyle:

Gecikme dışında hiçbir sorun yok. Uçuş sıkıntısız olacak, uçak güvenle inecek. Uçağa binen herkes inecek ama neredeyse hepsi değişecek. Çünkü bu sıradan, kısa, yurtiçi uçuşunda olağanüstü bir şey oluyor. Ölümün Leydisi'nden nasıl ve nerede öleceklerini öğrenecekler. Sonra yolculardan ya da kabin ekibinden hiç kimse onun uçağa girdiğini hatırlamayacak. Birkaç ay sonra bir yolcu tam da onun tahmin ettiği gibi ölecek. Sonra iki yolcu daha ölecek, yine onun dediği gibi. 

Size ne kadar zamanınızın kaldığını söyleseler neyi farklı yapardınız? Kaderinizden kaçmaya çalışır mıydınız?

 

Independent Türkçe, Screen Rant, Deadline

DAHA FAZLA HABER OKU