Netflix bir dizinin daha ipini çekti: Hayranlar ateş püskürüyor

Kötü haberi dizinin yıldızı verdi

That '90s Show'un 10 bölümlük ilk sezonu 2023'te Netflix'te yayına girmişti. 16 bölümden oluşan ikinci sezonsa iki kısım halinde yayına girmiş ve Ağustos 2024'te tamamlanmıştı (Netflix)

1990'lar resmen sonra erdi...

That '90s Show'un yıldızı Kurtwood Smith, geçen hafta Instagram'da yaptığı açıklamada, That '70s Show'un devamı niteliğindeki dizinin, Netflix'te ekranlara geldiği iki sezonun ardından iptal edildiğini duyurdu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dizide Red Forman karakterini canlandıran 81 yaşındaki Smith, Instagram'da "Bana üçüncü sezonun ne zaman geleceğini sorduğunuzu biliyorum ancak kötü haberlerim var... Netflix yeni sezon onayını vermedi" diye yazdı.

Sözlerine, "Sadece bir dakikanızı ayırmanızı diziyi destekleyen ve izleyen tüm hayranlara TEŞEKKÜR etmek istiyorum" diyerek devam eden tecrübeli oyuncu ekledi:

Seyahat ederken dünyanın çeşitli yerlerinde yanıma geldiniz, sosyal medya aracılığıyla bana ulaştınız ve çok harikaydınız. Red Dede'yi sizler için hayata geçirmenin her dakikasını çok sevdim.

Smith sözlerini şöyle tamamladı:

Bunu daha önce de söyledim ama tekrar belirtmekte fayda var... Bu dizinin arkasında çok büyük bir yürek ve bir oyuncunun birlikte çalışmayı umabileceği en harika isimler, yazarlar, yönetmenler, yapımcılar ve ekip var. Red ve Kitty'ye, torunlarına, tüm torunlarının arkadaşlarına ve komşularına, That 70's Show'un oyuncularına ve tüm harika konuklarımıza, sizi iki sezon boyunca eğlendirmelerine izin verdiğiniz için teşekkür ederiz.

Böylece Netflix aboneleri, bir kez daha yayın devi tarafından hayal kırıklığına uğratıldı ve popüler bir dizi daha sadece iki sezonun ardından yayından kaldırıldı.

1990'ların sevilen sitcom'unun devamı niteliğindeki dizi, sayısız çözülmemiş olay örgüsüyle hayranlarını merakta bırakarak sona ermiş oldu.

Netflix, 18 yaşından küçüklere uygun olmadığını belirttiği dizinin konusunu şöyle özetliyordu:

Torunları Leia yazı Wisconsin'de geçirmeye karar verince Kitty ve Red Forman, bodrumlarını yeni nesil gençlere açar.

"Neden harika dizileri iptal edip duruyorsunuz?"

Dizinin hayranları, iptal haberini aldıklarından beri hayal kırıklıklarını dile getirmek için sosyal medyaya akın ediyor. 

Bir izleyici "Bu da ne?!" diyerek isyan etti ve diziye hak ettiği finalin verilmesi için adeta yalvardı:

Hayır, en azından diziye düzgün bir son verin lütfen!

Başka bir hayran da bu düşünceyi yineleyerek, "Berbat bir haber" dedi: 

Diziyi çok sevmiştim, umarım başka bir yayın platformunda üçüncü sezonu görürüz. Bizi böyle en heyecanlı yerinde terk edemezsiniz!

Hoşnutsuz bir izleyiciyse Netflix'e çıkıştı:

Bu da ne böyle? Neden harika dizileri iptal edip duruyorsunuz? Her dizinin iki sezondan sonra sırf beklediğiniz rakamları alamadığı için iptal edildiğini düşünün. Dizilere bir şans verin, özellikle de bu diziye!


Independent Türkçe, Mirror, Variety

DAHA FAZLA HABER OKU