Ünlü oyuncunun yeni dizisi izlenme listelerinin zirvesine oturdu

14 Ağustos'ta yayına giren kara komediyi eleştirmenler de çok beğendi

10 bölümden oluşan Bad Monkey'nin çekimleri, Florida'nın Miami kentinde gerçekleşti (Apple TV+)

Vince Vaughn'un başrolünde oynadığı yeni dizi Bad Monkey, gösterime girer girmez büyük bir başarıya imza attı.

Televizyon yazarlarının beğenisini kazanarak eleştiri derleme sitesi Rotten Tomatoes'da 100 üzerinden 92 gibi yüksek bir puan elde eden dizi, izlenme listelerinin de zirvesine yerleşti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bill Lawrence tarafından yaratılan Bad Monkey'de Vaughn, sağlık müfettişi olarak çalışırken bir suç zincirine karışan eski dedektif Andrew Yancy rolünde.

Carl Hiaasen'in 2013 tarihli aynı adlı romanından uyarlanan dizide başroldeki Vaughn'a Rob Delaney, L. Scott Caldwell, Michelle Monaghan, Natalie Martinez, Meredith Hagner ve Jodie Turner-Smith eşlik ediyor.

14 Ağustos'ta Apple TV+'ta yayın hayatına başlayan suç dizisi, sadece eleştirmenlerin beğenisini toplamakla kalmayarak izleyicilerin de ilgisini çekti. 

Eleştirmenler Vaughn'un performansını övüyor

Reelgood'un paylaştığı veriler, Bad Monkey'nin 22-28 Ağustos haftasındaki en popüler dizi olduğunu ortaya koyuyor.

Apple TV+ dizisi, Netflix'in aksiyon filmi Birlik (The Union) ve Furiosa: Bir Mad Max Destanı (Furiosa: A Mad Max Saga) gibi güçlü rakipleri geride bırakmayı da başardı.

Kara komediyi suç türüyle harmanlayan dizide 54 yaşındaki Vaughn'un performansı övgü topladı. Eleştirmenler, "Bad Monkey, Vince Vaughn'un cazibesinden sonuna kadar yararlanan keyifli bir seyirlik" yorumunu yapıyor.

Dizinin ikinci sezonla devam edip etmeyeceği henüz belli değil ancak eleştirmenler, ilk sezonun başarısının "umut verici bir işaret" olduğu görüşünde hemfikir.


Independent Türkçe, ScreenRant, Rotten Tomatoes

DAHA FAZLA HABER OKU