Ünlü aktör yeni gerilimde kimden esinlendiğini açıkladı

İlham kaynağı insan kaçakçılığı, tecavüz ve organize suç çetesi soruşturması kapsamında tutuklanmıştı

Sakın Ses Çıkarma'nın Hırvatistan ve Britanya'da gerçekleşen çekimleri, Hollywood grevleri nedeniyle askıya alınmıştı (Universal Pictures) 

Oyuncu James McAvoy, yeni gerilim filminde epeyce toksik maskülenlik içeren rolünü nasıl şekillendirdiğini ve kimden ilham aldığını açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Sakın Ses Çıkarma'nın (Speak No Evil) başrol oyuncusu, Danimarka yapımı gerilimin 13 Eylül'de vizyona girecek yeniden çevrimindeki Paddy karakterini canlandırırken, tartışmalı fenomen Andrew Tate'ten esinlendiğini açıkladı.

45 yaşındaki McAvoy, Empire'a yaptığı açıklamada oynadığı karakterle ilgili bilgi verdi:

Kendisini biraz taşralı Andrew Tate gibi görüyor. 'Sana yeniden erkek olmanın nasıl bir şey olduğunu öğreteceğim' tarzında bir tip. Ama yüzünde Andrew Tate'e benzemeyen bir tür kibarlık var. 'Ben o adamlardan değilim' der gibi...

Eski kick boksçu Tate, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmişti. Tate, Aralık 2022'de Romanya'da insan kaçakçılığı, tecavüz ve organize suç çetesi soruşturması kapsamında tutuklanmıştı.

Christian Tafdrup'un yönettiği 2022 yapımı aynı adlı gerilim filmi, Danimarkalı bir ailenin İtalya'nın Toskana bölgesine tatile gidişini ve burada Hollandalı bir aileyle yakınlaşmasını anlatıyordu. 

Aylar sonra, Hollanda'daki yeni arkadaşlarından aldıkları daveti kabul eden ailenin ziyareti hızla kabusa dönüyordu.

Yeniden çevrimin yönetmen koltuğunda James Watkins oturuyor. 2024 yapımı gerilimde Mackenzie Davis ve Scoot McNairy, konuk edildikleri evde korkunç bir hafta sonu geçiren Amerikalı çifti canlandırıyor.


Independent Türkçe, Deadline, Empire, TMZ

DAHA FAZLA HABER OKU