Liste ortaya çıktı: Yeni Bond filmini kim yönetecek?

Sinema tarihinin en uzun soluklu serisinin 26. macerasıyla ilgili pek çok soru işareti var

Bu yılın başında çıkan haberlerde, ikonik 007 rolünün Aaron Taylor-Johnson'a teklif edildiği ve aktörün Daniel Craig'den boşalan koltuğu devralacağı öne sürülmüştü (MGM)

James Bond serisinin 26. filmi için meraklı bekleyiş ve bir sonraki macerayı kimin yöneteceğine dair spekülasyonlar sürerken, ortaya çıkan bir liste heyecan yarattı.

Daniel Craig'in ikonik MI6 ajanını 5. ve son kez canlandırdığı Ölmek İçin Zaman Yok'un (No Time to Die) 2021'de gösterime girmesinden bu yana yeni James Bond arayışı devam ediyor. 

Londra'ya çağrıldılar

Oyuncu arayışının yanı sıra serinin bir sonraki filmini yönetecek ismin arayışı da eş zamanlı olarak sürüyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Arayış tam gaz devam ederken, potansiyel yönetmenlerin yer aldığı kısa bir listenin ortaya çıktığı bildirildi.

Birleşik Krallık merkezli gazete Telegraph'ın aktardığına göre birkaç aday, "hızlı randevuların ilk turu" için Eon Productions'ın Londra'daki merkezine çağrıldı. 

Adaylar arasında Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok'un (All Quiet on the Western Front) Oscar adayı yönetmeni Edward Berger başı çekerken, onu 2010 yapımı Hayvan Krallığı'na (Animal Kingdom) imza atan David Michôd, Hayat Avcısı'yla (The Imposter) övgüleri toplaayn Bart Layton, Venom: Son Dans'ı (Venom: The Last Dance) çeken Kelly Marcel ve '71'le tanınan Fransız sinemacı Yann Demange izliyor.

Pierce Brosnan ve Daniel Craig'in ilk Bond filmlerini yöneten tecrübeli isim Martin Campbell da olasılıklar arasında.

Ünlü sinemacılarla ayarlanan görüşmelerin nasıl geçeceği ve yapımcıların kimde karar kılacağı merak konusu.

Yönetmen ve başrol oyuncusu için arayış sürerken yeni Bond filminin en iyi ihtimalle 2026'nın sonunda izleyiciyle buluşacağı tahmin ediliyor.


Independent Türkçe, Telegraph, ScreenRant

DAHA FAZLA HABER OKU