The Crow'un yeniden çevriminin yönetmeni, başrolün eleştirisini yanıtladı

Sinemacı, başrol yıldızının samimi görüşü için "Bunun doğru olduğunu hiç sanmıyorum" dedi

Ölümsüz Aşk'ın (The Crow) yeniden çevriminin yönetmeni, Bill Skarsgård'ın filmin son haliyle ilgili eleştirilerini yanıtladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İlk olarak Brandon Lee'nin meşhur ettiği rolü yeniden çevrimde O'nun (It) yıldızı Skarsgård canlandırıyor. Film bu ay sinemalarda gösterime girdiğinden beri yılın en kötü eleştiriler alan yapımlardan biri haline geldi.

Rupert Sanders'ın yönettiği yapım, 1996 tarihli Karga 2'den (The Crow: City of Angels) bu yana The Crow serisinin sinemada gösterime giren ilk devam filmi. Ancak hayranlardan gelen tepkiler, filmin tamamen gösterime girmesi yerine dijital yayın platformlarına bırakılmasının daha akıllıca olabileceğini gösteriyor.

Filmin son halinden memnun olmayanlardan biri de kısa süre önce sonunu eleştiren Skarsgård.

Esquire'a kapanış sahneleri için "Ben şahsen daha kesin bir şey tercih ederdim" diyen Skarsgård, bir devam filmi için açık kapı bırakıldığına inanıyor.

Ancak Skarsgård'ın değerlendirmesine katılmayan Sanders, Variety'ye şunları söyledi:

İronik bir şekilde, bunun doğru olduğunu hiç sanmıyorum.

Bundan belki 30 yıl sonra bir devam filmi çekilecekse, kendilerini zor durumdan kurtarmanın bir yolunu bulmaları gerekecek çünkü bu kesinlikle 'Bundan sonra ne olacak?' meselesi değil. Bu ucuz olurdu ve filmi yaparkenki duygularımıza uymazdı. Bill ve ben muhtemelen birlikte 5 son izledik, ben muhtemelen 20 son kurguladım.

Sanders "filmi yükselten şeyin kelimeler yerine kurgu ve sinema dili olduğunu" düşündüğünü söyledi ve ekledi:

Yani filmin sonu bir sürü deneme yanılma sonucunda ortaya çıktı: Bu duygusal sonu nasıl bulacağız? Tüm film boyunca yatırım yaptığınız insanların tekrar bir araya gelmesine izin verilmiyor ama her şeye değdiğini hissetmek istiyorsunuz.

Film için doğru son bu ve bizim sonumuzla ilgili çok kararlı bir şey var. Beklenen bir şey değil, 'mutlu' değil ve kesinlikle 'Devam filmini bekleyin' gibi bir şey de değil!

Bill Skarsgård, Ölümsüz'de (Lionsgate)

Skarsgård'ın şansına, filmin gişede elde ettiği kötü sonuçlar devamının çekilmesini engelleyecek gibi görünüyor.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Çağatay Koparal

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU