Ünlü aktör, tartışmalı filmi için büründüğü "kasvetli ruh halini" anlattı

Kült filmin 30 yıl sonra yeniden çekilmesi tepki çekmişti

Çekimleri, Hollywood grevlerinin başlamasından önce tamamlanan Ölümsüz, 50 milyon dolara mal oldu (Lionsgate Films)

O (It) serisi, Castle Rock ve Barbarian'ı içeren bir filmografiye sahip Bill Skarsgard, 30 yıl önce gösterime giren kült klasik Ölümsüz Aşk'ın (The Crow) yeniden çevrimi Ölümsüz'de başrol oynayarak bir kez daha gündeme geldi. 

33 yaşındaki oyuncu, zaman zaman kendisini zorlasa da canlandırdığı karanlık rollerden hoşlandığını söylüyor.

Skarsgard, bu hafta vizyona girecek filminin salı gecesi New York'ta gerçekleşen dünya prömiyerinde, Hollywood Reporter'a konuştu: 

Fiziksellik gerçekten sorun değildi ama zihinsel durum sizi biraz yıpratıyor çünkü 4 ay boyunca onun içinde yaşıyorsunuz.

Çekimlerin harika geçtiğini ve çoğunun gece gerçekleştiğini aktaran aktör ekledi:

Bir süreliğine kasvetli bir ruh haline bürünüyorsunuz. Bunu yaparken kendimi tüketmeyi seviyorum. Aslında çok fazla egzersiz yapıyorduk, bunu gerçekten yararlı buldum. Problemlerden kurtulurken yorgun ve terli olmak gibisi yok.

Ölümsüz'ün başrolünde Bill Skarsgård'a FKA Twigs eşlik ediyor. Filmin yönetmenliğiniyse Rupert Sanders üstleniyor. Gerilimde ayrıca Isabella Wei, Danny Huston, Laura Birn, Sami Bouajila ve Jordan Bolger rol alıyor. 

Yeniden çevrime tepki

1994 yapımı Ölümsüz Aşk, James O'Barr'ın çizgi roman serisinden uyarlanmıştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Başroldeki Brandon Lee, mistik bir karga tarafından diriltilen ve hem kendisini hem de nişanlısını öldüren çeteden intikam almak isteyen müzisyen Eric Draven'ı canlandırmıştı. 

Mart 1993'te henüz 28 yaşındaki Lee, Alex Proyas'ın yönettiği Ölümsüz Aşk'ın setinde, boş olduğu sanılan bir silahla kazara vurularak öldürülmüştü.

Kült bir klasik haline gelen Ölümsüz Aşk'ın devam filmleri, onunla aynı başarıyı yakalayamamıştı. 

Yeniden çevrimin yönetmeni Sanders, Lee için "Onun ruhu bu filmde çok canlı" diyor. Ancak 1994 yapımı klasiğe imza atan Proyas, "Ölümsüz Aşk'ın sadece bir film olmadığını" ifade ederek yeniden çevrime tepki gösteriyor:

Brandon Lee bu filmi yaparken öldü ve bu film onun kayıp dehasının ve trajik kaybının bir vasiyeti olarak tamamlandı. Bu onun mirası. Öyle de kalmalı.

Ölümsüz, yarın gösterime giriyor.


Independent Türkçe, Hollywood Reporter, Vanity Fair

DAHA FAZLA HABER OKU