Conor McGregor'dan UFC Başkanı Dana White'ın açıklamalarına yanıt

UFC Başkanı, McGregor'ın bu sene dövüşmeyeceğini söylemişti

Conor McGregor, Temmuz 2021'den beri dövüşmedi (AP)

Conor McGregor, "The Notorious'un" (McGregor'ın lakabı -çn.) gelecek seneye kadar dövüşmeyeceğini söyleyen Dana White'a, aralıkta UFC'ye geri döneceğini iddia ederek yanıt verdi.

White'ın dizisi Contender Series için yapılan bir basın toplantısında UFC Başkanı, muhabirlere McGregor'la iletişimde olduğunu fakat İrlandalının "bu sene dövüşmeyeceğini" söylemişti.

White "Konuştuk" demişti.

Buluşmadık ama konuştuk ve evet, dövüşmek istiyor.

White "O yüzden bunu çözeceğiz. (Ama) bu sene değil. Bu sene dövüşmeyecek" diye eklemişti.

X'te (Twitter) bir paylaşımında McGregor, White'a cevap vererek "Ah Dana, tarihimiz aralık!" diye belirtti.

Takvime bir galibiyet etkinliği koyalım! Hadi ama, bu ne? Gelecek ay hazırlanmak için uçağa biniyorum.

ARALIK! Dana ve UFC'ye söyleyin ARALIK'I İSTİYORUZ! ARALIK'I HAK EDİYORUZ!

McGregor, Temmuz 2021'de UFC 264'te Dustin Poirier'le olan karşılaşmada bacağını kırdığından beri UFC'de dövüşmemiş ve haziranda Michael Chandler'a karşı yapılması planlanan dövüşle geri dönüşü, yalnızca iki hafta kala iptal edilmişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

McGregor daha sonra çekilme kararının ayak parmağının kırılması yüzünden olduğunu açıklamıştı ve dövüş için planlanan yeni tarih henüz duyurulmadı.

Chandler'ın halihazırda İslam Makhaçev'de bulunan hafifsıklet unvanı için bir maç teklifi aldığını öne sürmesi ve McGregor'ın X'te sonradan sildiği bir paylaşımda ayağının tamamen iyileştiğini iddia etmesiyle dövüşe dair pek çok spekülasyon olmuştu.

Her halükarda, ana dövüş etkinliği için seçenekler hızla tükeniyor. Ilia Topuria ve Max Holloway'in 26 Ekim'de UFC 308'in ana müsabakası olacağı yakın zamanda doğrulanmıştı ve ağırsıklet şampiyonu Jon Jones muhtemelen kasımdaki UFC 309'un ana etkinliğinde yer alacak. Yine de bu durum, McGregor'ın aralıkta, Las Vegas'taki UFC 310'da dövüşmesi için bir ihtimal bırakıyor.

UFC 305 ise bu cumartesi gerçekleşecek, Israel Adesanya ortasıklet unvanını Dricus Du Plessis'ten geri almaya çalışacak.


*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

independent.co.uk/sport

Independent Türkçe için çeviren: İdil Barım

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU