House of the Dragon'un yıldızı, ziyafet sahnesinde "30'dan fazla bıldırcın" yemiş

Tom Bennett, House of the Dragon'da Rhaenyra'nın gönülsüz ejderha binicilerinden biri olan Ulf the White'ı canlandırıyor

(HBO)

House of the Dragon'un yıldızı Tom Bennet, bu haftaki ikinci sezon finalinde yayımlanan bir sahnenin çekimleri sırasında "30'dan fazla" bıldırcın yediğini açıkladı.

*Bundan sonrası House of the Dragon'un ikinci sezonuna dair spoiler içerir, bizden uyarması*

Bennet, Game of Thrones'un prequel dizisinin son sezonunda tanıtılan karakterlerden Ulf the White'ı (Beyaz Ulf) canlandırıyor. Ulf, Targaryen soyundan gelmesiyle övündükten sonra Rhaenyra'nın (Emma D'Arcy) bir ejderhayı ehlileştirmek ve Rhaenyra'nın üvey kardeşi II. Aegon'a karşı topladığı orduya katılmak için seçtiği sıradan insanlardan biri.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ulf, bu başarıyı elde etmeye çalışan düzinelerce talihsiz King's Landing sakini arasından, bir ejderhayla bağ kurmayı başararak hayatta kalan iki kişiden biri oluyor.

8. bölümdeki bir akşam yemeği sahnesinde Rhaenyra, yeni ejderha binicilerine, Aegon ve yandaşlarına karşı savaşlarını kazandıkları takdirde onları şövalye yapacağını söylüyor.

Ulf yemek boyunca, kraliçenin nedimesine bariz bir şekilde kaba davranarak ve yediği "küçük kuşlardan biraz daha" diye tekrar tekrar bağırarak düşük statüsünü gösteriyor.

Bir sahne arkası filminde Bennett "Eğer 'küçük kuşlardan biraz daha' diyen kişiysen kuşlar geldiğinde onları yemek zorundasın" dedi.

Tom Bennett #HouseOfTheDragon'daki akşam yemeği sahnesini çekerken 30 bıldırcın yediğini söylüyor 


Bennett'in (Hugh Hammer'ı canlandıran) rol arkadaşı Kieran Bew "Tom her çekimde iki kuş yedi" dedi. Bennett da ekledi:

Gün gelir ve kendine şunu dersin, tamam, bugün kuş yemek için para alıyorum ve hastalanana kadar bunu yapmaya devam edeceğim.

Oyuncu, yediği kuş sayısı hakkında "30'dan fazlaydı. 30 bıldırcın" dedi.  

House of the Dragon'un finali karışık yorumlar almıştı. The Independent'a yazan televizyon eleştirmeni Nick Hilton, iki yıldızlı bir değerlendirme yapmıştı:

Dizinin başından beri süregelen bir sorunu, ana ve sevilen karakterlerinin ölümüne doğru kaçınılmaz bir şekilde ilerlemesi.

İkinci sezon frene basmak, geride yalnızca birkaç zayıf yazılmış kişiyi bırakacak bir savaşın başlangıcını ertelemek için çaresiz bir girişimdi. Hikayenin kalan kısmı bu yüzden bu kadar yavan geliyor, tam olarak ateş ve kandan çıkan sulu et bizden esirgeniyor.  

İzleyiciler bölümde önemli karakter buluşmaları yaşanmasına rağmen finalin can alıcı olmaktansa daha fazla aksiyon içerecek gibi görünen bir üçüncü sezona hazırlık yapmaya odaklanmasından şikayetçiydi.

House of the Dragon'un üçüncü sezonu, 2025'te yapım aşamasına girecek.


*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İdil Barım

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU