Henry Cavill, ​​Deadpool & Wolverine'de 8 saat puro içince fenalaşmış

Yönetmen Shawn Levy "Henry bir kere bile tereddüt etmedi" diyor

Henry Cavill önceden Superman rolüyle DC Evreni'nin ana karakterlerinden biriydi (AP)

*Bundan sonrası spoiler içerir, bizden uyarması*

Deadpool & Wolverine yönetmeni Shawn Levy, Henry Cavill'ın Wolverine varyantı "Cavillrine'i" canlandırdığı kısa kameosunda içine çok fazla puro dumanı çekerek midesini bozduğunu paylaştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Filmin başlarındaki bir montaj sekansında Deadpool, çoklu evrene yolculuk yaparak kendisiyle birlikte çalışacak bir Wolverine versiyonu arıyor. Varyantların çoğunu, uzun süredir Wolverine'i oynayan Hugh Jackman canlandırsa da aralarından biri Cavill tarafından canlandırılıyor. Levy, The New York Times'a İngiliz aktörün kendisini role tamamen adadığını söyledi.

Levy "(Henry) o kaslı, şişkin vücudunun yanında bir de tüm çekim günü boyunca o puroyu yanar halde ve ağzında tuttu" dedi.

Sekiz saat boyunca puro dumanını içine çekmekten ertesi gün Henry'nin midesinin bozulduğunu duyduğumu hatırlıyorum ama bir kere bile tereddüt etmedi.

Levy, 2013'ten 2022'ye bir dizi DC Comics filminde Superman'i canlandıran Cavill'ı, prestijli rolünden ayrıldıktan kısa bir süre sonra kadroya aldıklarını da açıkladı.

DC'yle her şey olup bittikten ve Henry'nin yerine başka bir Superman getirileceği duyulduktan çok sonra değildi.

Deadpool'un kültürle sürekli iletişim halinde olduğu düşünülünce bu, öncelikle Henry Cavill'ı muhteşem oynayacağı bir role seçmek ama aynı zamanda diğer bir çizgi roman yayıncısı film stüdyosuna takılmak ve orada öz farkındalıkla biraz oynamak için harika bir fırsat gibi geldi.

Deadpool & Wolverine büyük bir başarıya imza atmıştı ve yılın en fazla hasılat elde eden filmi olma yolunda ilerliyor. O unvan halihazırda, Disney'in 2023'te gişedeki sönük performansından sonra 2024'ü kârlı bir yıl yapan Ters Yüz 2'ye (Inside Out 2) ait.

Cavill'le birlikte Channing Tatum da sürpriz bir şekilde filmde yer alıyor ve yıldız, X-Men karakteri Gambit'i oynamasına fırsat tanıdığı için Ryan Reynolds'a coşkulu bir şekilde teşekkür etmişti.

Tatum, 20th Century Fox'a ayrı bir Gambit filmi geliştirmeye yıllar harcamış fakat 2019'da Disney ve Fox'un birleşmesiyle proje iptal edilmişti.

Tatum sosyal medyada "Gambit'i sonsuza dek kaybettiğimi sanıyordum. Ama (Ryan Reynolds) benim ve Gambit için savaştı. Ona muhtemelen hep borçlu kalacağım" yazmıştı.

Çünkü bunun benim için anlamına eşdeğer bir şeyi nasıl yapabileceğimden emin değilim. Seni seviyorum dostum. (Shawn Levy'yi) de. Her anlamda gerçekten dahiyane bir yaratıcı. Her şeyin bir sebebi vardır. Bu filmde olduğum için çok minnettarım. Bence bir başyapıt. Katıksız havalı bir neşe kaynağı. Sinema salonunda resmen bağırıyordum. HADİ BAŞLAYALIM!!



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İdil Barım

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU