Ünlü aktör neden Deadpool & Wolverine'de olmadığını açıkladı

McAvoy, 20th Century Studios'un 2011'deki X-Men: Birinci Sınıf yeniden çevriminden beri Profesör X'i canlandırıyor

James McAvoy (Reuters)

*Dikkat, aşağıda Deadpool & Wolverine ve Logan hakkında küçük spoiler'lar var*

James McAvoy, yeni Deadpool & Wolverine'de kameo yapması için kendisiyle hiç iletişime geçilmediğini doğruladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

20th Century Studios'un X-Men: Birinci Sınıf (X-Men: First Class) yeniden çevriminden itibaren X-Men'in kurucusu Profesör X'i canlandıran 45 yaşındaki İskoç oyuncu, Deadpool & Wolverine'in kapanış jeneriğinde, Marvel Sinematik Evreni (MCU) dışındaki filmlerin kamera arkası görüntülerinin yer aldığı sürpriz bir montaja dahil edilmişti. Fakat, filmin başka yerlerinde görünmüyordu.

Hafta sonu Comic-Con'da Variety'ye konuşan McAvoy, filmi henüz izlemediğini itiraf etti ama filmin sonundaki kesitlerde yer aldığından haberdar olduğunu söyledi. Film, Ryan Reynolds'ın alaycı süper kahramanının MCU'ya, Disney 2019'da Fox'u satın aldıktan sonraki ilk girişi.

Ama oyuncunun Deadpool & Wolverine'de resmi bir kameo yapması için bir plan hiç var mıydı diye sorulduğunda McAvoy şöyle yanıtladı:

Hayır, hayır, hayır, hayır. Bunda değil. Sanmıyorum. Eğer öyle bir durum vardıysa belli ki beni aramadan önce o fikirden vazgeçtiler, yani hayır.

Fakat profesörü tekrar oynamanın "her zaman ilgisini çekeceğini" de söyledi.

McAvoy "Her zaman söylemişimdir, iyi bir rol varsa, iyi bir hikaye anlatmak için iyi bir fırsat varsa, daha önce yaptığım bir şey de olsa, tamamen yeni bir şey de olsa, her zaman ilgimi çeker" dedi.

Eğer iyi malzeme varsa cevap vermeye her zaman hazırım. Her zaman hazırım. Hep hazırım! Oyuncu hazır! İyi olması lazım ve yapmak istemeleri lazım, o yüzden bu tamamen varsayımsal.

Hugh Jackman'ın 2017 yapımı Logan'da ölen sakallı mutantı, Deadpool & Wolverine'de geri dönüyor. Filmde iki süper kahraman, çoklu evreni korumak ve dünyayı varoluşsal tehditten korumak için bir araya geliyor.

@varietymagazine James McAvoy says he didn't get a call to make a cameo in #DeadpoolandWolverine, but he knows he's in the credits and is excited to see it: "If there was a world [where they wanted me to be part of it], they clearly threw that idea out the window before calling me." | Variety Studio presented by Google TV @google ♬ original sound - Variety

James McAvoy #DeadpoolveWolverine'de kameo olarak görünmek üzere çağrılmadığını ama jenerikte yer aldığını ve görmek için heyecanlandığını söyledi: "Eğer öyle bir durum (benim filmde bulunmamı istedikleri) vardıysa belli ki beni aramadan önce o fikirden vazgeçtiler."

Film jeneriği akarken 2003 yapımı Korkusuz (Daredevil), 2005 yapımı orijinal Fantastik Dörtlü (Fantastic Four) ve 2005 yapımı Elektra da dahil olmak üzere, 20th Century Fox'un süper kahraman filmlerinin sahneleri ve kamera arkası görüntülerinden oluşan bir montajın altında Green Day'in 1997 şarkısı Good Riddance (Time of Your Life) çalıyor.
 

Deadpool_Wolverine.jpg

Hugh Jackman, yeni Deadpool & Wolverine'de geri dönüyor (20th Century Studios/ Marvel)


En sonunda montaj, 20th Century Studios olarak isim değiştiren 20th Century Fox'un ikonik logo görseliyle bitiyor.

Üçüncü Deadpool filmi için eleştiriler karışık olsa da film gişede R dereceli filmler (17 yaş altı çocukların ancak yetişkin bir eşlikçi gözetiminde izleyebileceği filmler -çn.) arasında en büyük küresel açılış rekorunu kırarak, dünya çapında yaklaşık 444,1 milyon dolara ulaşmıştı.

Deadpool & Wolverine vizyonda.


*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İdil Barım

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU