30 yıl sonra gelen devam filmi, Netflix listesini kasıp kavuruyor

5 günde zirveyi ele geçirdi

Filmin büyük bölümü Kaliforniya eyaletindeki San Bernardino kentinde çekildi (Netflix)

Sosyete Polisi: Axel F (Beverly Hills Cop: Axel F), gösterime girdiği ilk 5 günde 41 milyon izlenme sayısına ulaşarak 1-7 Temmuz haftasında Netflix'te en çok seyredilen yapım oldu.

Netflix, ünlü oyuncu Eddie Murphy'nin başrolde yer aldığı ve Mark Molloy tarafından yönetilen aksiyonun konusunu şöyle özetliyor: 

Detroitli polis Axel Foley, Beverly Hills'teki unutulmaz ilk vakasından 40 yıl sonra, en iyi yaptığı işe yani suçları çözmeye ve kargaşa çıkarmaya geri döner.

Sosyete Polisi: Axel F'te başroldeki Murphy'ye Judge Reinhold, John Ashton, Paul Reiser Bronson Pinchot, Joseph Gordon-Levitt, Taylour Paige ve Kevin Bacon eşlik ediyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

1984'te başlayan serinin Axel F'ten önceki son filmi 1994'te çekilmişti. 

Sosyete Polisi serisinin son halkasını, geçen haftanın bir numarası olan ve başrollerini Zac Efron'la Nicole Kidman'ın paylaştığı Bir Aile Meselesi (A Family Affair) izledi. Romantik komedi, 31,9 milyon izlenmeyle geçen haftaya göre artış gösterdi. 

Jessica Alba'nın olumsuz eleştiriler alan aksiyon türündeki filmi Tetikte (Trigger Warning), 8 milyon izlenmeyle üçüncü sırada yer aldı.

Yeni dizi zirveye yerleşti

Yayın devinin yeni süper kahraman dizisi Supacell, Bridgerton'ı tahtından etmeyi başararak diziler arasında liderliği ele geçirdi.

Dünya üzerindeki yüzlerce çocuğun babası olabilecek bir sperm donörünün gerçek hikayesini anlatan belgesel 1000 Çocuklu Adam (The Man With 1000 Kids) gösterime girdiği ilk 5 günde 6,6 milyon izlenmeye ulaşarak kendine ikinci sırada yer buldu.

Onu listedeki ikinci haftasında 5,4 milyon izlenme sayısıyla Gelmiş Geçmiş En Kötü Ev Arkadaşı'nın (Worst Roommate Ever) ikinci sezonu takip etti.

İzlenme rekorları kıran romantik dönem dizisi Bridgerton'ın üçüncü sezonuysa bu hafta 4. sırada yer alabildi.


Independent Türkçe, Variery, JoBlo

DAHA FAZLA HABER OKU