Brad Pitt'in yeni filminden ilk fragman: F1 efsanesi de işin içinde

Çekimler gerçek Formula 1 etkinliklerinde gerçekleştirildi

Motorlarınızı çalıştırın: Brad Pitt'in merakla beklenen Formula 1 filminin ilk fragmanı nihayet geldi. F1 tanıtımında efsanevi rock grubu Queen'in We Will Rock You şarkısı eşliğinde yüksek hızlı yarış görüntüleri yer alıyor.

Apple Original Films imzalı filmde 32 yaşındaki Britanyalı aktör Damson Idris de rol alıyor.

Hamilton'ın katkıları

Filmde Pitt, eski Formula 1 pilotu Sonny Hayes'i canlandırıyor. Hayes, spora geri dönerek kurgusal APXGP takımından çaylak takım arkadaşı Joshua Pearce'a akıl hocalığı yapıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yarış filminin oyuncu kadrosunda Kerry Condon, Javier Bardem, Tobias Menzies, Sarah Niles, Kim Bodnia ve Samson Kayo da yer alıyor. 55 yaşındaki İspanyol aktör Bardem, APXGP'nin patronunu canlandırıyor.

F1'in çekimleri, geçen yılki Britanya Grand Prix bu ocaktaki Daytona 24 Saat gibi gerçek Formula 1 etkinliklerinde gerçekleştirildi.

Kendisi de pek çok Formula 1 şampiyonluğu kazanmış olan Lewis Hamilton, senaryo yazımı da dahil olmak üzere filme pek çok açıdan katkıda bulundu.

Top Gun: Maverick'in senaristi yazdı, yönetmeni çekti

Yönetmenliğini hasılat rekorları kıran Top Gun: Maverick'e imza atan Joseph Kosinski'nin üstlendiği filmin yapımcıları arasında Pitt ve 39 yaşındaki Formula 1 yıldızı Hamilton da bulunuyor.

Formula 1'le işbirliği içinde hazırlanan filmin senaryosu, Kosinski'yle Top Gun: Maverick'te de birlikte çalışan Ehren Kruger tarafından kaleme alındı.

F1'in Kuzey Amerika'da 27 Haziran 2025'te gösterime girmesi bekleniyor. Filmin diğer ülkelerdeki vizyon tarihiyse 25 Haziran 2025.


Independent Türkçe, Variety, Hollywood Reporter 

DAHA FAZLA HABER OKU