Ünlü aktör, Beyoncé'den aldığı beklenmedik hediyeyi açıkladı

Yasak Dans'ın oyuncusu, kızıyla birlikte Beyoncé'nin parçalarından birini yorumlamasının ardından şarkıcıdan sürpriz bir hediye aldı

Arşiv (AFP)

Kevin Bacon, kızıyla birlikte Beyoncé'nin parçalarından birini yorumlamasının ardından şarkıcıdan aldığı sürpriz hediyeyi açıkladı.

Yasak Dans'ın (Footloose) 65 yaşına gelen oyuncusu, 32 yaşındaki kızı Sosie'yle birlikte Beyoncé'nin Cowboy Carter albümündeki Miley Cyrus düeti II Most Wanted'i yorumlayarak paylaşmalarının ardından Texas Hold 'Em'ın şarkıcısından kendisine özel bir hediye verildiğini kısa süre önce Entertainment Tonight'a söyledi.

Bacon, Sosyete Polisi: Axel F'in (Beverly Hills Cop: Axel F) 20 Haziran'da Los Angeles, Kaliforniya'da düzenlenen prömiyerinde "İşte gerçekten havalı bir şey, gerçekten Beyoncé'den bir tişört aldım" dedi.

Galiba bu onun fikriydi, bilmiyorum, ne diyebilirim ki?

Hollywood yıldızı, eşi Kyra Sedgwick'den olan kızı Sosie'yle Beyoncé'nin country tarzındaki son albümünde yer alan hit düeti yorumladıkları dokunaklı videoyu nisanda paylaşmıştı. Kısa videoda gitar tıngırdatan Gizemli Nehir (Mystic River) yıldızının, kızının arkasında oturduğu görülüyor.


Bacon videoyu şu ifadelerle paylaşmıştı:

II Most Wanted'ın küçük bir düeti ama baba kıza uygun olması için şarkı sözlerinde birkaç değişiklik yapmak zorunda kalındı.

Komedyen Chelsea Handler, "Buna bayıldım" diye yorum yapmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yorumlardaki bir başka hayran "Bu gönderiyle ilgili her şey çok tatlı" ifadesini kullanmıştı.

Üçüncü bir kişi de "Mükemmel bir uyum içindeki iki ruh, bravo!" diye yorum yapmıştı.

Öte yandan diğerleri de, Sosie'nin 30 yılı aşkın bir süredir evli olan ebeveynlerinin ikisine de çarpıcı bir şekilde benzediğine dikkat çekmekten kendini alamadı.

Bir kullanıcı "Ebeveynlerinin mükemmel bir hibriti" derken, bir diğeri "Anne ve Babasının mükemmel bir birleşimi" ifadelerini kullandı.

1987'de Lemon Sky filminin setinde tanışan Bacon ve Sedgwick, bir yıl sonra evlenmişti. Çift, 1992 doğumlu kızları Sosie'nin yanı sıra Travis adındaki, 35 yaşında bir oğula sahip.


Dört kişilik aile, MaXXXine'in önceki günlerde Los Angeles'ta düzenlenen galasına birlikte katılarak nadir görülen bir şekilde kısa süre önce kırmızı halıda yer aldı. Bacon'ın görünümü, bu etkinlikte soluk turuncu takım elbise, bronz düğmeli bir gömlek ve güneş gözlüğüyle tamamlandı.

Daha Yaklaş'ın (Closer) yıldızıysa siyah deri mini bir elbise giyerken, kızları büyük boy payetli tişörtünü kovboy çizmeleriyle birlikte kullanmayı tercih etti. Travis ise tamamen siyah bir görünümle boy gösterdi.

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Eren Umurbilir

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU