Margot Robbie'nin eşi evde kavga çıkaran tek konuyu açıkladı

Çift, evlilikleri hakkındaki gizlilikleriyle nam saldı

(AFP)

Margot Robbie ve eşi Tom Ackerley paylaştıkları evlilik hayatı ve kavga ettikleri tek şey hakkında açıkça konuştu.

33 yaşındaki Robbie ve 34 yaşındaki Ackerley, II. Dünya Savaşı hakkındaki romantik drama Aşk Uğruna'nın (Suite Francaise) Belçika'daki çekimleri sırasında 2013'te tanışmıştı.

O zamanlar yükselişteki bir oyuncu olan Barbie'nin yıldızı, Neighbours'da Donna Freedman'ı canlandırarak pembe dizi yıldızlığıyla kazandığı başarının tadını çıkarıyordu. Birleşik Krallık'ın Surrey bölgesindeki Guildford'dan olan Ackerley ise filmde yardımcı yönetmen görevini üstlenmişti.

Birlikte nadiren kamuoyu karşısına çıkan çift, ilişkileri hakkındaki gizlilikleriyle nam salmış durumda. İkili, Avustralya'nın Byron Bay bölgesinde gizli bir törenle 2016'da evlenmişti.

Robbie ve Ackerley, The Times'a verdikleri yeni bir röportajda hayranlarının evliliklerine dair küçük bir fikir edinmesini sağladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Evde hiç tartışıp tartışmadıkları sorusuna Ackerley, Robbie'yle en çok çikolatalı bisküvi hakkında, özellikle de "Tim Tam'in mi yoksa Penguin'in mi daha iyi olduğu"yla ilgili karşı karşıya geldiklerini söyledi.

İngilizlerin Penguin bisküvi markasına benzeyen Tim Tam, arasında sert çikolata kreması dolgusu olan ve ince bir çikolata tabakasıyla kaplanmış maltlı iki bisküviden oluşan bir Avustralya lezzeti.

Avustralya ve Birleşik Krallık arasında "daha fazla sportmence rekabet olmasını" dilediğini de sözlerine ekleyen Ackerley, kendisinin "fahri bir Avustralyalı gibi hissettiğini" ve "Margot'nun da fahri bir Britanyalı gibi hissettiğini" belirtti.

Çocukları olmayan çift, birbirlerinden uzakta çalışmadıkları zamanlarda "günün 24 saatini" birlikte geçirdiklerini de açıkladı.

Sinemacı, iş ve eğlenceyi de birbirinden ayırmadıklarını söyledi. Ackerley, "Her şey iç içe" dedi.

Bir açıp bir kapamıyoruz. Hepsi tek bir şey haline geldi.

Çift, geçen hafta Londra'daki Harvey Nichols mağazasında lansmanı yapılan Papa Salt adlı yeni cin girişimlerinin tanıtımı için ender bir ortak röportaj verdi.

Papa Salt'ta Britanyalı film yapımcısı Josey McNamara da yer alıyor. Charlie Maas ve Regan Riskas da şirketin yatırımcıları arasında.

Robbie bir cin şirketi kurma fikrinin, 2016'da Londra'dan Los Angeles'a taşındıktan sonra, burada sunulan bitkisel aromaların kalitesinin kayda değer derecede kötü çıkmasıyla doğduğunu açıkladı.

Oyuncu şöyle anlattı:

Sadece esprili bir sohbetti ama sonra 'Cin yapmak ne kadar zor olabilir ki?' diye düşünmeye başladık.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Büşra Ağaç

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU