İzleyiciler meşhur mangadan uyarlanan anime için "başyapıt" diyor

"O kadar çok ağladım ki"

Filmin tanıtım müziği Light Song, Haruka Nakamura tarafından bestelendi ve şarkıcı Urara tarafından seslendirildi (Studio Durian)

Chainsaw Man'in (Testere Adam) yaratıcısının yeni anime filmi Look Back, Japonya'daki ilk ön gösteriminin ardından "dokunaklı bir başyapıt" diye niteleniyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Tatsuki Fujimoto'nun Temmuz 2021'de yayımlanan aynı adlı manga serisinden uyarlanan film, kendine aşırı güvenen bir genç olan Fujino'nun içine kapanık komşusu Kyomoto'yla illüstrasyon sevgileri sayesinde kurduğu bağı konu alıyor. 

Senaryoyu Fujimoto'nun kendisi kaleme alırken yönetmenliğiyse Kiyotaka Oshiyama üstleniyor. Yumi Kawa ve Mizuki Yoshida, seslendirme kadrosunda yer alıyor.

"Lütfen herkes izlesin"

Filmi izleyen Japon bir hayran, sosyal medyada şöyle yazdı:

Look Back'in ön gösterimine gittim! Cidden ağladım, çok dokunaklıydı... İnanılmazdı. Animasyon da iyiydi ve Tatsuki Fujimoto'nun duygularını gerçekten hissettim. Lütfen herkes izlesin.

Animeyi seyrederken gözyaşlarına hakim olamadığını söyleyen başka bir hayran da "O kadar çok ağladım ki bu filmi bir daha asla izleyemeyebilirim" ifadelerini kullandı.

Üçüncü bir izleyiciyse "Look Back'i izleyebildiğim için çok mutluyum. Ağladım" dedi.

"Mendilim sırılsıklam oldu"

"Look Back'in ön gösterimine gittim. Mendilim sırılsıklam oldu" diye tweet atan biri, izleyicilerin filmden ne bekleyeceği konusunda net bir fikir verdi.

Dokunaklı anime, 18 Haziran'da Japonya'da vizyona girecek. Henüz Britanya ya da ABD için bir vizyon tarihi yok.

Öte yandan Look Back'in Fransa'daki Annecy Uluslararası Animasyon Film Festivali'nde izleyiciyle buluşması planlanıyor.


Independent Türkçe, GamesRadar, Comicbook.com

DAHA FAZLA HABER OKU