Ünlü dizinin yapımcısı, serinin sıkı fanatikleri tarafından eleştirildiğini söyledi

Issa López şu yorumu yaptı: "Bu biraz üzücü"

Jodie Foster, True Detective: Night Country'de (HBO)

True Detective: Night Country'nin yapımcısı Issa López, dizinin ilk sezonunun hayranlarını eleştirerek, son sezonun Rotten Tomatoes puanını kasten düşürdüklerine inandığını söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

HBO'nun suç dizisinin yeni 4. sezonu eleştirmenlerden tam not aldı ve eleştiri derleme sitesinde yüzde 92'lik yeni bir puan elde etti.

Ancak izleyici puanı daha düşük ve an itibarıyla yüzde 72'de seyrediyor.

X/Twitter'da López, bunun suçunu, iki Oscar ödüllü Jodie Foster ve boksörlükten aktörlüğe geçen Kali Reis'in rol aldığı son versiyondan memnun olmayan ilk sezon hayranlarına attı.

Variety'nin haberine göre López şunları yazdı:

[True Detective: Night Country'nin] dün gecesini [bölümünü] beğendiyseniz ve Rotten Tomatoes hesabınız varsa, belki oraya girip bir izleyici yorumu bırakabilirsiniz? [Sezon 1]'in kankaları ve sıkı fanatikleri izleyici puanı aşağı çekmeyi kendilerine görev edinmiş ki 5 yıldızlı yorumlar düşünüldüğünde bu biraz üzücü.

Daha sonra López o tweet'i sildi.
 

Jodie Foster
Jodie Foster, True Detective: Night Country'de (AP)


Sonradan yaptığı paylaşımlarında, esas serinin tüm hayranlarının yeni sezona karşı tepkisiz kalmadığını da ekledi.

Lopez, "Büyük ölçüde onlar ve True Detective'e duydukları sevgi sayesinde yapılan yeni bir şeyi deneyimlemek için 1. sezonun pek çok (sevimli) kankası ve sıkı fanatiği istekli ve sevecen davrandı. Bu sizlere: Sizi saygıyla selamlıyorum. Ve içtenlikle teşekkür ediyorum" diye yazdı.

Ayrıca, mevcut yüzde 72'lik izleyici puanında, konuyla ilgili ilk tweet'inden bu yana gerçek bir gelişme olduğuna dikkat çekerek şunları yazdı:

Hayır... Çok daha düşüktü. Ama beğenen insanlar sohbete katılmamıştı.

The Independent için True Detective:Night County'i 4 yıldızla değerlendiren TV eleştirmeni Nick Hilton, "Jodie Foster, Alaska'da geçen bu dondurucu gizemde mükemmel bir oyunculuk sergiliyor" diye yazdı.

Hilton, "Alaska'nın vahşi doğasında kim yaşamak ister ki?" diye soruyor.

Amerika sınırından yaklaşık 2 bin 414 kilometre uzakta (ama Rusya'dan sadece yaklaşık bin küsür kilometre), burası kasvetin vücut bulmuş hali.

Rüzgar inliyor, toprak demir gibi sert ve su taş gibi durgun akıyor. Kar üstüne kar yağan bu topraklar, Sky'ın beğenilen dizisi True Detective: Night Country'nin 4. sezonunun mekanı. Bu dizi, yaşadığımız dünyanın ve insan ruhunun en karanlık köşelerini inceliyor.

True Detective: Night Country'nin prömiyeri 14 Ocak'ta yapıldı ve ABD'de Max, Birleşik Krallık'ta Sky kanallarından izlenebiliyor.


* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU