Stephen King'in korku klasiği dizi oluyor: İlk görüntüler geldi

2025'te gösterime girecek

Variety, Mart 2022'de Andy Muschietti, Barbara Muschietti ve Jason Fuchs'un diziyi geliştirmeye başladığını duyurmuştu (Max)

Korku klasiği O'nun (It) prequel (orijinal yapımdaki olayların öncesini anlatan dizi ya da film) dizisi Welcome To Derry'den ilk görüntüler yayımlandı.

Max dizisi, usta korku yazarı Stephen King'in 1986 tarihli aynı adlı romanından uyarlanan ve Andy Muschietti'nin yönettiği 2017 yapımı O ve 2019 tarihli O: Bölüm 2'nin (It: Chapter Two) öncesini anlatıyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Welcome to Derry'nin oyuncu kadrosunda Watchmen'den Jovan Adepo, Godzilla vs. Kong'dan Chris Chalk, Zola'dan Taylour Paige, Dexter'dan James Remar ve Daredevil'dan Stephen Rider gibi isimler yer alıyor.

HBO Max olarak da bilinen yayın platformu Max, hem yeni hem de geri dönen dizileriyle ilgili bir tanıtım yayımladı. Bu tanıtımda Welcome To Derry'den ilk görüntüler de yer aldı.
 


Videonun 1 dakika 35. saniyesinde başlayan "2025'te geliyor" bölümünde, Welcome To Derry'den ilk görüntülere yer veriliyor. 

Palyaço Pennywise'ın kökenlerine inecek

Tanıtımda bisiklete binen çocuklar dikkat çekiyor ve bu da izleyicilere klasik Stephen King esintilerini aktarıyor. Pennywise'ın kırmızı balonu da görünürken dış ses şöyle diyor: 

Burası Amerika değil, burası Derry.

Welcome To Derry, her 27 yılda bir Pennywise olarak bilinen şeytani varlığın dehşet saçtığı Maine'deki kurgusal kasabayı merkeze alıyor. 

Dizi, 1988'de başlayan ilk filmdeki olayların öncesini anlatmak üzere 1960'larda geçecek. 

Dizinin, Palyaço Pennywise'ın kökenlerini anlatacağı da söyleniyor. Ancak iki filmde de Pennywise'ı canlandıran Bill Skarsgård dizide yer almayacak. 

Dizi, O ve O: Bölüm 2'nin yönetmeni Andy Muschietti, yapımcı kız kardeşi Barbara Muschietti ve Wonder Woman'ın yazarı Jason Fuchs tarafından geliştirildi.

Welcome To Derry 2025'te gösterime girecek. 


Independent Türkçe, ScreenRant, Entertainment Weekly

DAHA FAZLA HABER OKU