Kylie Jenner'ın telefonundaki detay, ilişkisinin boyutunu gözler önüne serdi

Kardashians'ın yıldızı ve Dune'la tanınan oyuncu ilk kez nisanda, Jenner'ın Travis Scott'tan ayrılmasından sonra ilişkilendirilmişti

(AP/Reuters)

Kylie Jenner bir resmin bin kelimeye bedel olduğunu ya da bu durumda, Timothée Chalamet'yle her zamankinden daha yakın olduklarının varsayılabileceğini kanıtladı.

21 Eylül'de Milano'da düzenlenen Prada İlkbahar/Yaz 2024 defilesinde fotoğraflanan 26 yaşındaki realite şov yıldızı, iPhone ekranındaki duvarkağıdının mevcut ilişki durumunu yansıtmasına izin verdi. Etkinlikte Jenner'ın siyah camlı güneş gözlükleri ve pırıltılı bir zırh etek giydiği görüldü; elbette her ikisi de Prada'ydı.

Ancak fotoğrafçının dikkatini çeken Jenner'ın kıyafeti değildi. Elle Mexico'nun çektiği samimi fotoğrafta, iki çocuk annesi Jenner güneş gözlüklerini indirdiğinde telefonunun duvar kağıdını da ifşa etti: Dune'la tanınan oyuncuyla görüldüğü duygu dolu bir özçekim.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Fotoğrafta iki yıldız ismin yüzlerini birbirine yapıştırdığı, 27 yaşındaki aktörün dudaklarının da hafifçe Jenner'ın yanağına değdiği görülüyor. Özçekimin yakınlaştırılmış ekran görüntüsü, güzellik devinin ince gülümsemesini ve pembemsi tenini ortaya çıkarıyor.

Jenner'ın Travis Scott'tan ayrılmasından sonra geçen birkaç ay boyunca Jenner ve Chalamet'nin birlikte olduğuna dair söylentiler dolaştı. Realite yıldızından Stormi Webster adlı 5 yaşında bir kızı ve Aire Webster adlı 19 aylık bir oğlu olan rapçi, bu yıl nisanda Jenner kardeşlerin küçüğüyle ayrıldıklarını teyit etmişti.

Jenner'ın arabasının Chalamet'nin Los Angeles'taki evinde görülmesinden, Beyoncé'nin Renaissance (Rönesans) Dünya Turnesi'nde ikilinin öpüşmesine kadar, söylentilere konu olan çift çıktıklarını kamuoyuna duyurmak için her şeyi yaptı.

Chalamet önceki haftalarda, New York Moda Haftası'nda tasarımcı Haider Ackermann onuruna verilen samimi bir akşam yemeğinde Kylie Cosmetics'in kurucusuna eşlik etmişti. Çift birkaç gün sonra, 10 Eylül'deki ABD Açık Tenis Turnuvası'nda kamuoyu önünde yakın davranışlar sergilemişti. Jenner'ın Arthur Ashe Stadyumu'nda başını çevirip Chalamet'ye doğru eğilerek ona birkaç öpücük kondurduğu görülmüştü.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE MÉXICO (@elle_mexico)


İkili arasındaki fiziksel çekim yakın zamanda göz önünde olsa da hem Jenner hem de Chalamet ilişkilerinin ayrıntılarını gizli tutmaya kararlı. TMZ'nin 20 Eylül'de yayımladığı videoda, Jenner hakkında soru sorulunca Chalamet'nin ağzını bıçak açmamıştı.

Cartier çıkışı paparazilere yakalanan Beni Adınla Çağır'ın (Call Me By Your Name) yıldızına, ikilinin söylentilere konu olan ilişkisi sorulmuştu. Ancak muhabirlere aldırış etmeyerek hafifçe sırıtan Chalamet, kulaklıklarını takıp yürüyerek uzaklaşmıştı.

Chalamet daha önce aralarında Lily-Rose Depp, Lourdes Leon ve Eiza González'in de bulunduğu bir dizi ünlüyle birlikte anılmıştı. Jenner ise ASTROWORLD'le tanınan rapçiyle 6 yıllık ilişkisinden önce 33 yaşındaki rapçi Tyga'yla çıkıyordu.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU