Stephen King, takipçilerine dizi önerdi: "İzlemek için iyi bir zaman"

"Tüm bölümler Pablo Larrain tarafından yönetildi ve hepsi benim tarafımdan yazıldı"

Lisey's Story, 2021'in Haziran'ında yayımlanmaya başlamış ve Temmuz 2021'e kadar devam etmişti (Apple TV+)

Efsanevi korku yazarı Stephen King, sosyal medyayı aktif olarak kullanmasıyla biliniyor. King, son aylarda sosyal medyada favori dizi ve filmlerini paylaşarak milyonlarca takpçisine önerilerde bulunuyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Başrollerini Natasha Lyonne, Benjamin Bratt ve Simon Helberg'in paylaştığı komedi Poker Face'ten korku dizisi From'a ve bilimkurgu türündeki Silo'ya kadar pek çok dizi King'in onayını aldı. 

King, dün Twitter'daki takipçilerine, temmuzun Apple TV+'ta yayımlanan 2021 yapımı mini dizi Lisey's Story'yi izlemek için iyi bir fırsat olduğunu söyledi.

King, attığı tweet'te şöyle dedi: 

Temmuz, Apple+'ta Lisey's Story'yi izlemek için iyi bir zaman olabilir. Tüm bölümler Pablo Larrain tarafından yönetildi ve hepsi benim tarafımdan yazıldı.

Amerikalı yazarın 2006 tarihli aynı adlı romanından uyarlanan dizi, 8 bölümden oluşuyor. Lisey's Story'nin başrollerinde Oscar ödüllü Julianne Moore ve Oscar adayı Clive Owen yer alıyor. Dizi, Lisey Landon adlı kadının ünlü bir romancı olan kocası Scott'ın ölümünden sonraki yaşantısını konu alıyor. 

Joan Allen, Jennifer Jason Leigh, Dane DeHaan, Sung Kang, Michael Pitt ve Ron Cephas Jones'un da rol aldığı dizi, King için son derece kişisel. Bu kitabı yazma fikri, ünlü yazarın aklına zatürre nedeniyle hastanede yattığı sırada gelmiş. 

75 yaşındaki King, bu sırada evindeki ofisinin boya ve tadilat için boşaltıldığını ve eve döndüğünde kitapları da dahil olmak üzere pek çok eşyasını kutularda bulduğunu söylemişti.

Bu görüntüden etkilenen King, ölümünün ardından odanın böyle görüneceğini ve eşi Tabitha'nın bununla mücadele etmek zorunda kalacağını düşündü.

Lisey's Story, güçlü oyuncu kadrosunun harika performansları ve King'in kişisel dokunuşuyla bu fikirlerin izini sürüyor. 


Independent Türkçe, ScreenRant, Collider

DAHA FAZLA HABER OKU