The Night Agent'ın dizi sorumlusu, gelecek sezonlarla ilgili önemli bir açıklama yaptı

Casus gerilimi dizisi, Netflix'te küresel çapta birinci sıraya yükseldi

(Netflix)

The Night Agent'ın (Gece Ajanı) dizi sorumlusu, ikinci sezon ihtimaliyle ilgili sorulara yanıt verdi.

Netflix dizisi 23 Mart'ta gösterime girmesinin ardından dijital yayın devinin küresel listesinde, çok izlenen 10 dizi arasında birinci sıraya yükseldi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Gabriel Basso'nun FBI ajanı Peter Sutherland'ı canlandırdığı The Night Agent, Matthew Quirk'ün aynı adlı romanından uyarlanan aksiyon türünde bir casus gerilimi dizisi.

Sutherland, Beyaz Saray'daki bir köstebeğin de dahil olduğu ölümcül bir komplonun içine sürükleniyor. Dizide Luciane Buchanan, Sarah Desjardins ve yakın zamanda Oscar adaylığı alan Hong Chau da oynuyor.

Dizinin hayranlar arasındaki popülerliği şimiden kanıtlandı. Pek çok kişi Twitter'da uyarlamayı överken Jack Ryan gibi dizilerin hayranlarını da The Night Agent'ı izlemeye çağırıyorlar.

Deadline'a verdiği yeni bir röportajda dizi sorumlusu Shawn Ryan'a ikinci sezonun yolda olup olmadığı soruldu.

Netflix, dizileri çok erken iptal etmek gibi bir ün kazanmış olsa da The Night Agent'ın ikinci sezonu başka bir engelle de karşı karşıya zira dizinin temel alacağı bir devam kitabı yok.

Ryan yayın kuruluşuna, kendisinin ve yazar arkadaşlarının Netflix ikinci sezonu resmen onaylayana kadar anlatıyı "çözmeye" başlamayacağını söyledi.
 

The Night Agent

(Dan Power/Netflix)

 

Kesinlikle bazı fikirlerim var; sanırım bunları zamanı gelene kadar kendime saklamak istiyorum.

Öte yandan Ryan, gelecekteki olası sezonlar hakkında çok önemli bir bilgi verdi ve sürdürülmesi halinde dizinin her sezonunun muhtemelen birbirinden bağımsız olacağını açıkladı.

Size şunu söyleyeyim; Netflix'e sattığımız bu dizinin ilk sunumunda her sezonun kendi başına ve çoğunlukla bağımsız bir hikayesi olacağını belirtmiştik. Giriş, gelişme ve sonuç hikayeleri anlatılacak ve sonraki sezonlarda bir önceki sezonda gördüğümüz karakterlerin çoğu değil, birkaçı yer alacaktı.

Ryan, "Orijinal plan buydu; bence hâlâ gayet sağlam bir plan. Bu benim için önemliydi. Bu spesifik hikayeyi 5 sezon boyunca anlatmak istemiyorum, bu hikayeyi tek bir sezonda anlatmak ve izleyicilere biraz tatmin duygusu vererek olayların nasıl sonuçlandığını görmelerini istiyorum" diye devam etti.

Netflix'in, başrolünde Noah Centineo'nun oynadığı son casus gerilim dizisi The Recruit önceki haftalarda ikinci sezon onayı almıştı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İpek Uyar

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU