Yeni parfümü için soyunan Billie Eilish bir de seksi video paylaştı

"Tatlı ve baharatlı kokuları bir araya getirerek şehvetimi ortaya koydum"

Billie Eilish, ikinci parfümü için karanlık bir temanın daha uygun olduğunu söylemişti (Instagram / Billie Eilish)

Dünyaca ünlü şarkıcı Billie Eilish, parfüm markasının yeni ürünü Eilish no.2 için iç çamaşırlarıyla seksi bir video çekimi yaptı ve tanıtımı dün (3 Şubat) Instagram'dan paylaştı.

Parfüm markasına soyadını veren 21 yaşındaki yıldız, fotoğrafın açıklamasına "Sevgililer Günü'nde Eilish satın alın" yazdı.

Videoda kamera yavaş yavaş ten rengi iç çamaşırı giyen Eilish'in bacaklarından yüzüne doğru hareket etti ve tanıtımın sonunda ünlü yıldız yeni parfümünü elinde tutarken görüldü.
 


Instagram'da 108 milyon takipçisi olan Eilish'in erotik parfüm tanıtımı kısa sürede 965 binden fazla beğeni aldı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ünlü yıldız, markasının ikinci parfümü olan Eilish no.2'nin ilk tanıtımını kasımda yapmıştı. Parfümün ilk afişinde kullanılan ve Eilish'in karanlık bir atmosferde sağanak yağmur altında sırılsıklam olduğu fotoğraf, ürünün daha piyasaya çıkmadan büyük ses getirmesini sağlamıştı.

Eilish, yeni parfümünde tatlı kokularla baharatlı ve odunsu notaları bir araya getirerek "şehvetli yönünü" ortaya koymak istediğini ifade etmişti.

Ünlü yıldız, vanilya kokusunun ağır bastığı ilk parfümünü 2021'de çıkarmıştı. O dönem Vogue'a konuşan yıldız, hayatta en çok zevk aldığı şeylerden birinin parfümler olduğunu söylemişti.

Çocukluğundan beri vanilya kokusuna bayıldığını belirten Eilish, bu yüzden parfüm sektörüne bununla girdiğini eklemişti.

 

Independent Türkçe, DailyMail, Vogue

DAHA FAZLA HABER OKU