Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Aldemir: Başıma bir iş gelirse diye 2 yıl önceden çektiğim kasetler var

"Sayın Bahçeli, benim kadar ülkücü harekete hizmetin mi var? Ben silah yakalatmadım ama silahtan ceza aldım. Senin arabanda Gölbaşı'nda makineli tüfekler yakalandı ifade vermedin. Bizi konuşmak zorunda bırakmasınlar."

Fotoğraf: YouTube

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Alaattin Aldemir, "Bizi konuşmak zorunda bırakmasınlar. Benim başıma bir iş gelirse diye 2 yıl önceden çektiğim kasetler var. Ölürsem bunlar yayınlanacak" dedi.

TELE1 yayınına katılan Aldemir Aldemir, "Cinayetteki mafya-siyaset-polis üçgeni nasıl işledi" sorusuna yanıt verdi.

"Psikolojik bir hareket çekiliyor"

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"Türkiye toplumunun psikolojik bir harekata tabi tutulduğunu" ifade eden Aldemir şunları kaydetti:

Propaganda metotlarından biridir bu. Korkutursunuz, sindirirsiniz, pusturursunuz, konuşturamaz hale getirirsiniz. Ondan sonra da 'Ya ne yaparsak yapalım sistem değişmeyecek, sandığa gitmeyelim' dedirtirsiniz. Bu psikolojik harekatın bir uzantısını Devlet Bahçeli'nin konuşmasında gördük. burada psikolojik bir hareket çekiliyor.

MHP'deki bazı ülküdaşlarım, 'Davamıza zarar veriyorsun' diyor. Kardeşim ben davanıza zarar vermiyorum, davanızı savunmak bana düşüyor. Davanıza sahip çıkacaksanız, içinizde kirli insanlar varsa bunları kusun artık

Sayın Bahçeli, benim kadar ülkücü harekete hizmetin mi var? Ben silah yakalatmadım ama silahtan ceza aldım. Senin arabanda Gölbaşı'nda makineli tüfekler yakalandı ifade vermedin. Bizi konuşmak zorunda bırakmasınlar. Benim başıma bir iş gelirse diye 2 yıl önceden çektiğim kasetler var. Ölürsem bunlar yayınlanacak. Türkeş'in kime ne dediği ortaya çıkacak o zaman.     

 

 

 

TELE1, Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU