Yeni Mumya filmlerine sıcak bakan Fraser: "Hem ünlü hem maaşsız kaldığım olmamıştı"

Oyuncu, "Hepimiz bir yerden başlamak zorundayız" diye espri yaptı

(AP)

Brendan Fraser, maaşını dört gözle bekleyeceği için Mumya'nın (The Mummy) yeniden başlatılmasına karşı çıkmayacağını söylüyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yakın zamanda Balina'daki (The Whale) övgü toplayan rolüyle kamu vicdanına geri dönmesinden sonra yıldız oyuncu, hiç "aynı anda bu kadar ünlü ve maaşsız" olmadığını söyleyerek espri yaptı.

Darren Aronofsky'nin yönetmenliğini yaptığı drama filminin, oyuncuyu yeniden ön plana taşımasından beri hayranları, Fraser'ın bir gün maceracı Rick O'Connell rolünü yeniden canlandırıp canlandırmayacağını öğrenmeye çalışıyor.

Fraser, 4 Ocak Perşembe günü yayımlanan Deadline röportajında, "Tanrım, bu konuda ilginç bir ayrıntı bilmiyorum ama bir süredir açık uçlu bir soru oldu bu" dedi.

Buna karşı değilim. İş istemeyecek bir oyuncu tanımıyorum.

Sözlerini "Mesleki hayatımda hiç aynı anda bu kadar ünlü ve maaşsız olduğumu sanmıyorum, bu yüzden ben varım" diye sürdüren Fraser espri yaptı:

Hepimiz bir yerden başlamak zorundayız.

Fraser, 1999'dan 2008'e kadar Mumya üçlemesinde O'Connell'ı canlandırmıştı.

Seri, 2017'de başrolde Tom Cruise'la yeniden başlatılmıştı. Ancak Fraser'ın üçlemesinin cazibesini yakalayamayan film hem eleştirmenler nezdinde hem de gişede fiyaskoyla sonuçlandı.

Yakın zamanda verdiği bir röportajda Fraser, Cruise'un yer aldığı yeniden başlatmanın "fazlasıyla doğrudan bir korku" olduğunu söylemişti.

Fraser, "Bizim Mumya'mızda kullandığımız malzeme eğlenceydi ki bunu bu filmde görmedim" demişti. 

Bu versiyonda eksik olan şey buydu.

Fazlasıyla doğrudan bir korku filmiydi. Mumya heyecan verici bir yolculuk olmalı; dehşet verici ve korkutucu değil.

Balina'da Fraser, çok geç olmadan ergenlik çağındaki kızıyla yeniden bağ kurmak için büyük çaba sarf eden 267 kilo bir İngilizce öğretmenini canlandırıyor.

Daha önce Hollywood Yabancı Basın Birliği'nin eski başkanını kendisine saldırmakla suçlayan ünlü oyuncu, halihazırda Altın Küre'ye aday gösterilmesine rağmen törene katılmayacak.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU