Ethan Hawke'un kızı Maya Hawke babasını nasıl Taylor Swift hayranı yaptığını anlattı

"Babama bilmediği bir şey dinletebilmek yıllarımı aldı"

Maya Hawke, Taylor Swift şarkılarının kendisini sakinleştirdiğini ve mutlu hissettirdiğini söyledi (Instagram-Maya Hawke / Reuters)

Ünlü oyuncular Uma Thurman ve Ethan Hawke'un kızı Maya Hawke, babasını nasıl Taylor Swift hayranı yaptığını anlattı.

Müzik temalı internet dergisi The Line of Best Fit'le en sevdiği 9 şarkıyı paylaşan genç oyuncu, bu listedeki Taylor Swift parçasının babasıyla ilişkisinde özel bir etkisi olduğundan bahsetti.

24 yaşındaki genç yıldız, listede Swift'in 2010'da çıkan parçası Ours'a da yer vererek bu şarkının kendisi için önemini şöyle ifade etti:

Babamın benim üstümde müzikal açıdan büyük etkisi oldu. Hâlâ dinlediğim, sevdiğim, önem verdiğim pek çok müzisyeni bana o gösterdi. Babama bilmediği bir şey dinletebilmek yıllarımı aldı.

Babasına gitarda çaldığı ilk şarkının Ours olduğunu belirten Hawke şunları ekledi:

'Bu şarkıyı kim yazdı?' diye sordu. 'Taylor Swift!' dedim. Gerçekten çok iyi bir şarkı olduğunu söyledi ve 'Aman Tanrım, babama bilmediği bir şey gösterdim ve benim sevdiğim şarkıyı o da beğendi!' diye düşündüm.

Hawke bu olaydan sonra babasıyla Taylor Swift konserine gittiklerini aktardı ve bu deneyimden "Müzik zevkimi geliştirmek için çok uğraşan biriyle o anları paylaşmak çok mutluluk vericiydi" diye bahsetti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Genç oyuncu, Taylor Swift bu yıl MTV Müzik Ödülleri'nde sürpriz bir şekilde yeni albümünün yakında yayımlanacağını duyurduktan sonra babasının kendisine mesaj atarak "İnanamıyorum, Taylor Swift yeni albüm mü çıkarıyor? Çok heyecanlandım!" dediğini belirtti.

Bir yandan müzik kariyerinde ilerleyen Hawke, Stranger Things'deki rolüyle oyunculuk alanında da kendini gösterdi.

Geçen ay ikinci albümü Moss'u yayımlayan Hawke, People'la yaptığı röportajda en büyük akıl hocalarının annesi Uma Thurman ve babası Ethan Hawke olduğunu söylemişti.

Hawke'un başrolde oynadığı İntikam Kankam (Do Revenge) da geçen ay Netflix'te gösterime girmişti ve büyük beğeni toplamıştı.

 

Independent Türkçe, People, The Line of Best Fit

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU