Deniz Zeyrek: İktidarın istediği bir göz…

“Top bizzat muhalefet tarafından en iyi oldukları sahaya bırakıldığından bu gündem en çok Tayyip Erdoğan'ı ve iktidar mensuplarını mutlu etmiştir”

Fotoğraf: YouTube

Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, ana muhalefetin “başörtüsü” adımını “İktidarın istediği bir göz, CHP verdi iki göz” şeklinde yorumladı.

Zeyrek, bugünkü köşe yazısında Türkiye’de son 1 haftada yaşanan bazı olayları derledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

“Yerim yetse bir bu kadar daha sorun yazardım ve siz bu gündem maddeleri arasında “başörtüsü sorununu” bulamazdınız” diyen Zeyrek, CHP’ye şu eleştirilerini dile getirdi:

Çünkü memlekette şu anda böyle bir fiili sorun yok. Gelin görün ki ülkenin gerçek gündemindeki onlarca madde dururken, bizden listede dahi olmayan bu “başörtüsü sorununu” tartışmamızı bekliyorlar. Üstelik, tartışmayı memleketteki (biraz önce bir kısmını saydığım) bütün olumsuzluklara karşı yeri göğü inletmesi, iktidarı sallaması gereken CHP başlatıyor. Top bizzat muhalefet tarafından en iyi oldukları sahaya bırakıldığından bu gündem en çok Tayyip Erdoğan'ı ve iktidar mensuplarını mutlu etmiştir. Bakın göreceksiniz: “Biz istedik bir göz, CHP verdi iki göz” sevinciyle konuyu sündürdükçe sündürecekler.

 

Sözcü

DAHA FAZLA HABER OKU