Meghan Markle kapak olduğu derginin manşetini "ırkçı" bulmuş

Bir kaynak, "Bunun kendisiyle değil, Harry'yle ilgili olmasından dolayı üzgündü" iddiasında bulunmuş

Markle, Kraliçe II. Elizabeth'in cenaze töreninde onun hediye ettiği inci küpelerle saygı duruşunda bulunmuştu (AFP)

Yeni bir kitaba göre, Vanity Fair'in kapak konusu Meghan Markle'ı "çok mutsuz" etti çünkü Prens Harry ile ilişkisine atıfta bulunan manşetin "ırkçı" olduğunu düşünüyordu.

41 yaşındaki Sussex Düşesi'nin, derginin Ekim 2017 tarihli sayısında yer alan "Harry'ye Delicesine Aşık" manşetine öfkelendiği bildirildi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Judy Garland ve Mickey Rooney'nin 1939 yapımı Babes in Arms filminde seslendirdiği ve yüzlerini siyaha boyamış kişilerin dans ettiği şarkının adıyla aynı manşetin atılması yüzünden Markle'ın üzüldüğü aktarıldı.

Meghan'ın kapakta kullanılan kendi fotoğrafından da rahatsız olduğunu iddia eden Valentine Low'un "Courtiers: The Hidden Power Behind The Crown" (Saray Mensupları: Tacın Arkasındaki Gizli Güç) adlı kitabı, onun iç sayfalardaki haberi "olumsuz" olarak tanımladığını öne sürdü.


Yazar Low'a konuşan bir kaynak, "Onlar [Harry ve Meghan] bunu internette değiştirmeye çalıştı çünkü [onlara göre] bunun ırkçı kökenleri vardı" demiş.

Bunun kendisiyle değil, Harry'yle ilgili olmasından dolayı üzgündü.

Kaynak, "Olumlu bir yazı da olsa, mümkün olan her şekilde suçlamak istiyordu" ifadesini kullanmış:

Fotoğrafları beğenmedi. Haberin olumsuz olduğunu düşünüyordu. Bunun kendisiyle değil, Harry'yle ilgili olmasından dolayı üzgündü.

Harry ve Meghan arasındaki ilişki 2016 yılında başladı. İkili, Vanity Fair dergisinin bu sayısının basılmasından birkaç hafta sonra Kasım 2017'de nişanlandıklarını duyurmuştu.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU