Kevin Hart ve Mark Wahlberg, Netflix'teki son filmleriyle hiç istemedikleri bir rekor kırdı

Film kesinlikle bir etki bırakıyor ama umdukları gibi değil

Kevin Hart ve Mark Wahlberg, son çıkan Netflix filmleriyle felaket bir rekor kırdı.

Aktörler, normalde ev işleri ve çocukların bakımıyla ilgilenen bir babanın eski dostuyla geçirdiği çılgın hafta sonunu anlatan komedi filmi Boş Zaman'da (Me Time) birlikte rol alıyor.

Hart'ın filmleri genel olarak aldığı övgülerle anılmasa da, Boş Zaman özellikle sevilmemiş gibi görünüyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İnceleme sitesi Rotten Tomatoes'ta sadece yüzde 7 gibi düşük bir eleştirmen oyu alan film, iki oyuncunun da kariyerinin en kötü puanlanan yapımı oldu.

Rotten Tomatoes'ta genelde eleştirmen ve izleyici puanı arasında büyük bir fark olur ama Boş Zaman'da durum böyle değil. Bu haber yazıldığı sırada filmin seyirci puanı yüzde 29'du.

Bu skor, Wahlberg'ün büyük ölçüde başarısız olduğu düşünülen ve sırasıyla yüzde 17 ve yüzde 43 eleştirmen puanı alan M. Night Shyamalan yönetmenliğindeki Mistik Olay (The Happening) ve Tim Burton'ın yeniden çektiği Maymunlar Gezegeni'nden (Planet of the Apes) bile daha düşük. 

Karşılaştırmak gerekirse, Wahlberg'ün kariyerinin en kötü ikinci filmi olarak değerlendirilen Sam Amca'nın Erleri'nin (Renaissance Man) puanı yüzde 12. Hart'ın bu unvana sahip filmi Zor Baba 3'ün (Little Fockers) ise yüzde 9'luk bir kıymetsiz puanı var.
 

Wahlberg'ün son filmi Rotten Tomatoes'ta oyuncunun kariyerinin en kötü yapımı olarak yerini aldı (Rotten Tomatoes)
Wahlberg'ün son filmi Rotten Tomatoes'ta oyuncunun kariyerinin en kötü yapımı olarak yerini aldı (Rotten Tomatoes)


Hart, filmin gösterime girmesinden kısa süre sonra hayranlarıyla yapımda yer alan "gizli mesajlar" hakkında alaycı bir mesaj paylaştı. Ünlü oyuncu, filmin "ebeveynlikteki cinsiyet dinamiklerine yönelik varsayımlara ilişkin anlatıyı değiştirdiğine" inandığını söyledi.

Boş Zaman, Netflix'ten izlenebilir. Bu haftanın en çok eleştirilen filmlerden biri de Michael Flatley'nin Blackbird'üydü.

Eleştirmen Mark Kermode, Blackbird için "gördüğüm en kötü filmlerden biri" dediği incelemesiyle hayranlarını histeri krizine soktu.

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU