Britney Spears, çocuklarının kendisiyle neden görüşmek istemediğini açıkladı

Spears'ın çıplak fotoğrafları neden gösterilmişti

Britney Spears'ın çocuklarının evleri çok yakın olmasına rağmen annelerini ziyaret etmek istemediği öğrenilmişti (Britney Spears / Instagram)

Britney Spears, ergenlik dönemindeki oğullarının neden kendisiyle görüşmeyi bıraktığını düşündüğünü bir Instagram paylaşımında açıkladı.

Şarkıcı, Çarşamba günü (10 Ağustos) eski eşi Kevin Federline'ın çocuklarının kendisinden uzaklaştığı yönündeki iddialarına yanıt verdi.

Spears'la 2004'ten 2007'ye kadar evli olan Federline, ITV için önceden kaydedilmiş bir röportajda, çocuklarının şarkıcının sosyal medya sitesinde yayımladığı neredeyse çıplak fotoğrafları nedeniyle bu kararı aldıklarını söylemişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Spears yorumları "kırıcı" olarak nitelendirmişti ve Federline'a saldıran eşi Sam Asghari tarafından destek görmüştü.

Sonradan sildiği uzun bir paylaşımda Spears, oğullarıyla ilgili durumun "yüzde 100 özel olarak ele alınması ve kesinlikle çevrimiçi olmaması gerektiğini" söyledi.

Şarkıcı, oğulları 17 yaşındaki Sean ve 15 yaşındaki Jayden'ı her hafta görmeyi dört gözle beklediğini fakat "kapıdan girip doğrudan odalarına gittiklerinde ve kapıyı kilitlediklerinde" nasıl hayal kırıklığına uğradığını anlattı.

"Beni görmeyeceklerse neden ziyaretime gelsinler ki!!!" yazan şarkıcı çocuklarını "bir dua kitabında iki ya da üç sayfa okuyup bunun hakkında konuştukları" "dini etkinliğe" yönlendirdiğini açıkladı.

Spears, bunun ilişkilerini iyileştirme çabası olduğunu öne sürdü, fakat "Belki de bu yüzden buraya gelmeyi bıraktılar!!!" diyerek durumu kabullendi. Şarkıcı şöyle ekledi:

Beni sevmelerini o kadar çok istedim ki belki de abartmış olabilirim!!!

Spears, oğulları bu yılın başlarında kendisine "buraya daha az gelebiliriz" dediğinde, bunu "kendi işleri olduğu için" anladığını söyledi, fakat "oldukça sert davrandıklarını" hissettiğini itiraf etti.
 

Britney Spears, çocukları hakkında içini döktüğü gönderiyi kısa süre sonra sildi (Instagram / Britney Spears))
Britney Spears, çocukları hakkında içini döktüğü gönderiyi kısa süre sonra sildi (Instagram / Britney Spears)


Şarkıcı ayrıca, Federline'a anlattığı bu konuşmadan sonra oğullarının kendisini ziyaret etmeyi bıraktığını söyledi. Federline'ın kendisine cevap olarak şunları söylediğini iddia etti: 

Bu kararı kendi başlarına vermelerine asla izin vermem... Bunu sana asla yapmam.

Spears'ın paylaşımından kısa bir süre sonra Federline bir dizi özel video paylaştı ve ardından Spears, paylaşımını sildi.

Spears'ın haberi olmadan gizlice çekilen videolarda şarkıcının çocuklarıyla sert bir şekilde konuştuğu görülüyor. Federline videoyla birlikte şunları yazdı: 

Umarım çocuklarımız büyüyünce bu hallerden daha iyi olurlar.

Fakat Federline videoların Spears'ın ebeveynlik becerilerine karşı tepki yaratmasını bekliyor gibi görünse de, internette Spears'ın suçlayıcı bir şey yapmadığı ve sadece çoğu ebeveynin yaptığı gibi tepkisini dile getirdiği ifade edildi.

Independent yorum almak için Spears ve Federline'la iletişime geçti.

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İpek Uyar

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU