Karamollaoğlu'ndan KPSS tepkisi: İktidar tüm icraatleri ile çürümüş olduğunu gösteriyor

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, "Tuz koktu. ÖSYM Başkanı'nın görevden alınması önemli bir adım" diye konuştu

Fotoğraf: Saadet Partisi

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Haftalık Basın Toplantısı'nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Açıklamasında geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen KPSS sınavındaki bazı soruların Yediiklim Yayınları'nın deneme soru kitapçığındaki sorularla aynı olduğu iddiasını değerlendiren Karamollaoğlu "Tuz koktu. ÖSYM Başkanı'nın görevden alınması önemli bir adım. Bu iktidar tüm icraatleri ile çürümüş olduğunu gösteriyor. Artık bu iktidarın ömrü bitti. İlk seçimde bu iktidar gidecek" diye konuştu.

Karamollaoğlu şöyle devam etti:

Türkiye, herhangi bir ülke konumunda değildir. Birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmeliyiz. Adalet yara alırsa hiçbir şeyin tedavisi mümkün olmaz.

İktidarı defalarca uyardık. Ancak onlar yanlış yapmaktan geri durmuyorlar. İktidara geldiğimiz zaman, hakkı gasp edilen herkesin hakkı eksiksiz olarak iade edilecektir.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"İktidara geldiğimiz zaman EYT'liler haklarını alacak"

Konuşmasında EYT konusuna da değinen SP lideri Karamollaoğlu, "İnsanların yıllarca çalışıp emekli olamaması bir hak gaspıdır. İktidara geldiğimiz zaman EYT'liler haklarını alacak. İktidara geldiğimizde işe alımlarda liyakat esas alınacak. Açlık sınır insanın karnının doymadığı bir gelir seviyesinde. Açlık sınırı aldı başını gidiyor" ifadelerini kullandı.

"Kur Korumalı Mevduat Sistemi varlık transferine aracılık etmek dışında başka bir işe yaramadı"

Karamollaoğlu şunları kaydetti:

İktidara sesleniyorum. Biz ekonomik krizleri sizin yaptığınız gibi 50-60 yıl öncesi ile kıyaslamıyoruz. Kur Korumalı Mevduat Sistemi, ekonomi politikalarına dayanamadı. Bu uygulama sadece varlık transferine aracılık etmek dışında başka bir işe yaramadı. Vatandaşlar ezildi. Bu kadar akıl dışı uygulamalara dünyanın hiçbir yerinde karşılaşmak mümkün değil.        

 

 

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU