Neil Patrick Harris'in Doctor Who'da oynayacağı açıklandı

"How I Met Your Mother" yıldızı, 2023’te yayımlanacak sahnelerin çekimine çoktan başlamış

(AP)

BBC, 13 Haziran Pazartesi günü Neil Patrick Harris'in gelecek sene Doctor Who'da yer alacağını açıkladı.

Harris, dizinin 60. yıldönümü kapsamında 2023'te yayımlanacak sahnelerin çekimine çoktan başladı.

Dizinin sorumlusu Russell T. Davies, yazılı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Stüdyomuzun kapılarını muhteşem Neil Patrick Harris'e açmak benim için muazzam bir onur… Ama kimi, neyi, neden oynuyor? Beklemeniz gerekecek. Fakat size söz veriyorum, şu an çektiğimiz şey sınırların ötesinde. Doktor, dikkatli ol!

Doogie Howser M.D. ve How I Met Your Mother dizilerinin yıldızı ABD'li aktör Harris'in kimi canlandıracağı henüz net değil ama Davies'in açıklamasının son kısmı, Talihsiz Serüvenler Dizisi'nde (A Series Of Unfortunate Events) şeytani Kont Olaf'ı canlandıran Harris için kötü adam rolünü ima ediyor olabilir.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Harris, dizideki rolünü 2022'nin sonunda bırakacak Jodie Whittaker'ın yerine gelen yeni Doktor Ncuti Gatwa'ya katılacak.

Ncuti Gatwa, dizinin hikaye edilen tarihinde bir sonraki zaman lordu olacağı için "çok onur duyduğunu, son derece heyecanlı hissettiğini ve elbette biraz korktuğunu" söylemişti.

2005'te ekranlara dönen dizide şekil değiştiren Zaman Lordu'nu canlandıranlar arasında Christopher Eccleston, David Tennant, Matt Smith ve Peter Capaldi de yer alıyor.

Gatwa'nın Barbie filminden rol arkadaşı Simu Liu, Doctor Who'da rol aldığı haberleri sonrası aktörün koruma kiralamak zorunda kaldığını söylemişti.

Variety'ye göre Liu şöyle demişti:

Gatwa sadece kendi ikamet yeri içinde ve civarında değil, tüm ailesinin ikamet yerlerinde güvenlik görevlileri kiralamak zorunda kaldı.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU