Kate Bush, 37 yıl önceki parçasıyla listelere girince Stranger Things hakkında açıklama yaptı

Şarkı, bu haftaki Birleşik Krallık Tekliler Listesi'nde 8 numaraya yükseldi

1958'de doğup 1978'de bu pozu veren Kate Bush, Britanya'nın çıkardığı en ünlü kadın müzisyenlerden biri (AP)

Kate Bush, "Running Up That Hill" adlı şarkısını yeni hayranlarla buluşturan Stranger Things'e duyduğu sevgiyi paylaşmak için nadir kamuoyu açıklamalarından birini yaptı.

Bush'un şarkısı, Netflix dizisinin 4. sezonunun ilk bölümünde, Max'in (Sadie Sink) şarkıyı Walkman'inde dinlediği sahnede çalıyor. Parça, 4. bölümde yine yer alıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dizinin genç hayranlarının çoğu parçayı ilk kez duyarken; bu, halkın Bush'un bu şarkısıyla birlikte diğer eserlerine ilgisini de yeniden alevlendirdi.

3 Haziran Cuma günü, "Running Up That Hill"in, Birleşik Krallık (BK) Tekliler Listesi'nde 8 numarada yer alarak Top 10'a yeniden girdiği ortaya çıktı. Parça, 1985'te ilk kez piyasaya sürüldüğü zaman üçüncü sıraya kadar çıkmıştı.

Mahremiyetine verdiği önemle tanınan Bush, internet sitesinde bir paylaşım yaparak hayranlarına destekleri için teşekkür etti.

Bush, "Stranger Things'in fantastik, ilgi çekici yeni sezonunun ilk bölümünün yakın zamanda Netflix'te yayımlandığını duymuş olabilirsiniz" diye yazdı.

Bu bölüm, diziyi çok seven genç hayranlar tarafından yepyeni bir soluk verilen 'Running Up That Hill' şarkısını içeriyor ki diziyi ben de çok seviyorum! Bu nedenle, 'Running Up That Hill' tüm dünya listelerini dolaşıyor ve BK listesine 8 numaradan girdi. Bu gerçekten tamamen heyecan verici!

Bush, sözlerine şöyle devam etti:

Şarkıyı destekleyen herkese çok teşekkür ederim. Dizinin geri kalan kısmının temmuzda yayımlanmasını sabırsızlıkla bekliyorum. En iyi dileklerimle, Kate.

Stranger Things'in 4. sezonunun ilk 7 bölümü geçen ay Netflix'te yayımlandı.

İkincisi iki saatten fazla sürecek son iki bölüm 1 Temmuz'da izleyicilerle buluşacak.

Önceki günlerde, dizinin yazarları, Will Byers (Noah Schnapp) hakkındaki "yürek burkan" sürpriz yumurtanın kasıtlı olmadığını kabul etmek zorunda kaldı.

The Independent'tan Louis Chilton'ın Stranger Things'le ilgili değerlendirmesini buradan okuyabilirsiniz.

Stranger Things şu an Netflix'te ve 4. sezonun kalan bölümleri 1 Temmuz Cuma günü geliyor.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/music

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU