Stranger Things yıldızları Millie Bobby Brown ve Noah Schnapp: 40'ımıza bastığımızda bekar olursak evleneceğiz

Eleven ve Will Byers karakterlerini canlandıran genç oyuncular evlilik anlaşması yaptıklarını açıkladı

Noah Schnapp ve Millie Bobby Brown'a göre anlaşmayı bozacak tek bir unsur var (AFP)

Netflix'te yayımlanan Stranger Things'in yıldız oyuncuları Millie Bobby Brown ve Noah Schnapp birlikte katıldıkları programda birbirlerine verdikleri evlilik sözünü açıkladı. Popüler dizinin setinde yakın bir arkadaşlık kuran genç oyuncular eğer 40 yaşında geldiklerinde bekar olurlarsa birbirleriyle evleneceklerini belirtti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Schnapp'la birlikte MTV News'a konuşan 18 yaşındaki Brown, "40'ımıza kadar evlenmezsek birbirimizle evlenelim dedik. Çünkü iyi ev arkadaşı oluruz" ifadelerini kullandı. 

17 yaşındaki Schnapp'sa rol arkadaşının açıklamasını, "Evet oluruz" diyerek doğruladı. Eleven karakteriyle büyük bir üne kavuşan Brown, "Çocuk yok ama çünkü senin çocuğunla uğraşamam" diye ekledi. Schnapp da çocukların kendisi için anlaşmayı bozan bir unsur olacağını söyledi. 

Anlaşmanın gerçekleşmesi durumunda kesinlikle ayrı yatak odalarında uyuyacaklarını vurgulayan Brown köpek sahiplenebileceklerini dile getirdi. 

Ancak bu açıklama ikilinin romantik bir ilişki yaşadığını göstermiyor. Brown şu an Amerikalı rock efsanesi Jon Bon Jovi'nin 20 yaşındaki oğlu Jake Bongiovi'yle birlikte. 

 

 

Öte yandan Schnapp ve Brown'un birlikte olduğuna dair 2017'de söylentiler çıksa da o dönem 17 yaşındaki aktör yalnız olduğunu ancak bir hayranıyla çıkabileceğini açıklamıştı. Schnapp'ın şu an biriyle birlikte olup olmadığıysa bilinmiyor. 

4. sezonunun 1. ve 2. kısımları 27 Mayıs ve 1 Haziran'da yayımlanan Stranger Things şu an Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi.

 

Independent Türkçe, People, Seventeen

DAHA FAZLA HABER OKU