Amber Heard'ün mahkeme salonunda Johnny Depp'ten ürktüğü anlar dikkat çekti

Heard'ün hareketleri sosyal medyada tartışma yarattı

Amber Heard'ün mahkeme salonunda eski eşi Johnny Depp'le karşı karşıya geldiğinde irkildiğini gösteren video sosyal medyada viral oldu. 

Hollywood yıldızı Depp'in kendisine iftira attığı gerekçesiyle Heard'e açtığı iftira davasının 15. gününde aktris ifadesine devam etti ve aktöre yönelttiği taciz ve şiddet iddialarını yineledi. 

Sosyal medyada tartışma yaratan videodaysa Depp'in mahkeme salonunda yürüdüğünü görünce Heard'ün nefesi kesiliyor ve geri çekiliyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Söz konusu olay Yargıç Penney Azcarate perşembe öğle arası verdikten ve Heard'ün tanık kürsüsünden inmesinden sonra yaşandı. 

TikTok'ta paylaşılan video 1,5 milyon kez beğenildi ve 35 binden fazla paylaşıldı. Videonun yorum bölümünde Johnny Depp'i destekleyenlerin Heard'ün "performansını" eleştirdiği görülüyor. 

Kullanıcılardan biri, "Memur bile biraz gözlerini devirip iç geçirmiş gibi görünüyor" dedi. Bir başkasıysa, "Vay! Şovunun şimdiye kadarki en iyi sahnesi!" diye yazdı. 

 

 

Bir başka TikTok kullanıcısı da, "Vay, davanın ilk bölümünde hiç böyle bir şey yapmamıştı, yeni rol etkinleştirildi" ifadelerini kullandı. 

Twitter kullanıcılarından biriyse videoyla ilgili şunları söyledi:

Depp'in ekibi, Heard masasına dönene dek aktöre beklemesini söyleyecek kadar bilgi sahibi olmalıydı. 

58 yaşındaki Depp, 36 yaşındaki eski eşi Heard'e 2018'de The Washington Post'ta yazdığı makale nedeniyle iftira davası açmıştı. Makalede Heard istismara maruz kaldığını öne sürmüştü. 

Söz konusu yazıda Depp'in adı geçmese de aktörün avukatları makalenin yanlış bir şekilde Heard'ün evliyken şiddet gördüğünü ima ettiğini düşünüyor. Depp bu nedenle 50 milyon dolar tazminat talep ediyor. 

Bununla birlikte Amber Heard'ün fiziksel istismara uğradığı yönündeki iddialarının aksine Depp asıl kurbanın kendisi olduğunu öne sürüyor. Depp ilişkileri boyunca Heard'ün kendisine saldırdığını iddia ediyor.

 

Independent Türkçe, Newsweek, NDTV

DAHA FAZLA HABER OKU